Мохамед Салах изрази съжалението си след загубата от Реал (Мадрид)

...
Мохамед Салах изрази съжалението си след загубата от Реал (Мадрид)
Коментари Харесай

Салах е готов да жертва индивидуалните си награди за преиграване на финала с Реал

Мохамед Салах изрази съжалението си след загубата от Реал (Мадрид) във финала на Шампионска лига и съобщи, че е подготвен да жертва самостоятелните си награди, с цел да изиграе още веднъж конфликта с Кралския клуб в Париж.

Попадение на Винисиус Жуниор бе задоволителен да донесе 14-та купа на първенците във витринта на мадридския исполин и Салах признава, че спечелването на „ Златната обувка “ във Висшата лига, както и премиите за Играч на сезона в гласуванията на почитателите и спортните публицисти са дребна разтуха след разминаването с най-големия трофей в Европа.

„ Да бъда оценен от почитателите и спортните публицисти по света в един и същи сезон е нещо особено, което в никакъв случай няма да не помни. Въпреки това съм подготвен да жертвам всички тези самостоятелни награди за опция да повторя този край, само че не по този начин работи футболът. Не мога да изразя с думи какъв брой доста искахме да донесем този трофей назад в Ливърпул, само че в последна сметка не успяхме да го създадем. Не мога да благодаря задоволително на почитателите за Вашата поддръжка. Измина доста дълъг сезон, само че на част от мен й се желае идващият да стартира още веднъж още на следващия ден “, сподели египетският нападател.

Салах вкара 31 гола в 51 мача във всички шампионати за отбора на Юрген Клоп, който реализира домакински дубъл, печелейки Купата на Лигата и ФА Къп след осъществяване на дузпи, като и двата пъти надигра Челси в разногласието за трофеите. Но „ алените “ се разминаха както със спечелването на Висшата лига, по този начин и с Шампионската лига, като бяха покрай постигането на невиждан куадрупъл.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР