могат и трябва да се идентифицират като нещо, което може

...
могат и трябва да се идентифицират като нещо, което може
Коментари Харесай

Съветите за забрана на мобилните телефони в училищата, изпратени до директорите

„ могат и би трябвало да се разпознават като нещо, което може да бъде търсено в тяхната политика за държание в учебно заведение “, се споделя в него.

„ Няма учебно заведение за моето дете “

Но отново ще зависи от обособените ръководители да вземат решение личните си политики и дали телефоните да бъдат неразрешени или не, защото инструкциите не са законови.

даде обещание да забрани потреблението на телефони в учебните заведения на годишната конференция на Консервативната партия през октомври.

В увод към политическия документ, оповестен в понеделник, госпожа Кийгън сподели, че той ще обезпечи „ изясненост и поредност “ за учителите и ще се оправи с „ огромното многообразие в това по какъв начин другите учебни заведения ръководят потреблението на мобилни телефони ".

Г-жа Кийгън сподели в изказване: " Училищата са места, където децата да учат, а мобилните телефони са най-малкото нежелано разпръскване в класната стая.

„ Даваме на нашите работливи учители инструментите да подхващат дейности, с цел да оказват помощ за възстановяване на повед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР