Мога да ви уверя, че над 50 зали сме направили

...
Мога да ви уверя, че над 50 зали сме направили
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Всеки ден ви бъркат в джоба, по 30 милиона на ден отиват в Швейцария

Мога да ви уверя, че над 50 зали сме създали в България, а някои като тази в Бургас е най-голямата, Арена Армеец, Пловдив - Колодрума, Варна, Русе, Сливница. Ще свърши времето, в случай че ги сподели всичките. И плувен басейн ще създадем в Сандански.

Когато споделят, че Борисов хвърлял от джипката пари през прозореца... Ако това са хвърляни пари. Това е освен за децата, а и за спортистите. Санаториуми, СПА центрове. Тук може да се приготвят доста тимове и да изкарвате пари. За автомагистралата " Струма ", дали ме е гняв, дали ме е позор, готово оборудване, в този момент щяхме да сме минали над Кресна, стои две години. Най-големите тунели, най-големите мостове стоят неизползвани.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с актива на партията в Сандански.

" И вие покорно ги гледате. Карах 40 минути през Кресна. Парите ги оставихме за " Струма ". Като овце с километри опашки. Дошли да ни научат от Харвард. На какво? Много по-умни поети са писали за тази безропотност. И последния ден Сандов зачерта целия план, щото по този начин споделил на Киро татко му.

Играл съм футбол на всички места, и първо са ни били на пердах. Две години мълчанието на агнетата, седите ей по този начин, колоните си вървят покорно. Ако на 2-ри не сме с огромен % разлика, парите за " Струма " ще се върнат, ще ги платим от бюджета ", сподели още Борисов.

" Това сте създали Сандански, Петрич, Кресна. Две години. Защо? Те ви обират всеки ден. Всеки ден ви бъркат в джоба, по 30 милиона дневно отиват в Швейцария. Те ми откраднаха и смяната. Първият ми афиш беше " генерална смяна ". Всичко живо откраднаха. Гледате по новините по какъв начин петрола се срутва, а не се питане на бензиностанцията за какво цените са високи. И у кои джобове отиват тези пари, в шкафчета, кюлчета на майка им... кътния зъб.

Аз съм се клел, че нямам кюлчета. Пет експертизи има, че са подправени. А на вас всеки ден ви взимат парата от джоба ", продължи водачът на ГЕРБ.

Борисов напомни по какъв начин партията непрекъснато е показвала по какъв начин сее спекулирало с цени на артикули, с цел да може парите да изтичат в офшорки в Швейцария

" Първо ви показахме храните, главните храни. За какво ще се подвига олиото. Износител на ток сме, Защо да се подвига цената на тока, или на продукцията с ток. И ние седим покорно слушаме и те с цялата си безочливост всеки ден изясняват по какъв начин са по - положителни. От кой. Искали да довършат. Те довършиха страната.

Те похарчиха парите в бюджета. Всяка седмица теглят по 500 милиона. Как ще я вържем тази работа?

Тук въпросът не е кой ще завоюва, въпросът е фактически да може да изкараме зимата, да не се срутен всички системи. Войната не им пречи, България е облагодетелствана от войната. Военната индустрия работи на 1000%, АЕЦ-а работи, цената е на 45 лв..

А какъв брой е тока при вас? Всяка скица в Швейцария. Национален статистически институт сподели преди дни, че над 4 милиарда щатски $ са излезли от България по посока Швейцария за газ и петрол. Сещате ли се? А кой го е платил това? На всяка бензиноколонка, на всеки електромер, на всяка апаратура за парно. Дърва няма за огрев ", изясни той.

Борисов напомни също по какъв начин ГЕРБ се е справила с рецесиите от близкото минало и с какви резултати.

" 2009 се справихме с гръцката рецесия, след това пристигна миграционната рецесия, разбрах се с турците, с гърците, с Европейски Съюз, нулева миграция. И това изпуснахме. После пристигна ковида, най-добре се справихме. И в този момент ще се оправя, тъй като имам най-хубавите специалисти, най-умните с при нас. Делян Добрев е приключил с Асен Василев в Съединени американски щати, само че не се научи да прави схеми.

Дойдох в Сандански, тъй като най-накрая Благоевград и другите спряхте да се делите на градове. Пак ние сме дали тук зелена светлина за булеварда, а през последните две години нищо. Салони, зали, читалища, църкви, джамии. От какво не са удовлетворени хората от нас? Винаги може и по-добре, по тази причина сте вие, новите попълнения, които израстват в партията и заемат тези постове. Но те ги заемат откакто се научат, страната не е учебно заведение, да казваш ние не знаехме, няма оправяне като се изхарчат милиарди ", сподели той.

Две години - " Хемус " щеше да върви със " Струма ", щяхме да я приключим в този момент. Успяхме единствено моста на Симитли, а можеше и той да не стане. Ние сме единствената страна, която към този момент две години няма План за възобновяване и това се смята за обикновено, съжали водачът на ГЕРБ.

Борисов акцентира какво най-вече би трябвало на ГЕРБ и България сега. " Трябва ни разлика, тъй като единствено това ще ни даде съображение да кажем: Вижте, под каква форма, по какъв начин. Вие сте хората които споделят по какъв начин да е. Трябва да убедите съседите ", изясни той.

Борисов също напомни, че ГЕРБ по време на тяхното ръководство са водили добър разговор, както с Изтока, по този начин и със Запада, както с християнския, по този начин и с арабския свят.

Лидерът на ГЕРБ също прикани актива на партията да раздава листови, с цел да знаят останалите хора какво ще се свърши през идните години, в случай че партията ръководи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР