Моето помещение у дома е мрачно сметище, но в социалните

...
Моето помещение у дома е мрачно сметище, но в социалните
Коментари Харесай

Помощното помещение е полезно, но може ли да бъде и красиво?

Моето помещение вкъщи е тъмно бунище, само че в обществените медии виждам изображения на отлично светли и шикозни пространства. Как бихте проектирали подобен?

Имаме остра потребност от мокро помещение. В дома ни на село пералнята ни е в остаряла конюшня против вилата. През множеството време настройката не предизвиква доста терзания – само че в идеалния случай, в някакъв миг от живота си, бих желал да не се постанова да поставям калъфи, с цел да вземам чаршафи от прането.

Преди Разказвам ви за моята идеална версия, само че дано поговорим за полезността. Модерното сервизно помещение — терминът „ перално помещение “ може да е по-познат на читателите в Съединени американски щати — еволюира от викторианската миялна, нещо като преливно помещение за кухнята, постоянно ръководено от домакински личен състав.

Всички те са за полза, тъй че дано разгледаме няколко съществени потребности. Бих желал пералнята да е там, естествено, и доста място за предпазване. Също по този начин бих желал някаква обстановка за къпане на кучета: душ, с цел да мог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР