„Моето пенсиониране беше самоцел и лични мотиви. Всеки ръководител, идващ

...
„Моето пенсиониране беше самоцел и лични мотиви. Всеки ръководител, идващ
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: Огорчен съм! Пенсионирането ми е самоцел с лични мотиви

„ Моето пенсиониране беше самоцел и персонални претекстове. Всеки началник, приближаващ в министерството, първата му работа е да сплотява центрове и да закрива такива. Ама нали би трябвало нещо да се покаже на обществото, че се прави “. Това сподели пред NOVA проф. Тодор Кантарджиев по тематиката за излизането си в пенсия.

Той приема новината за своето пенсиониране с неразбиране: „ Точно лекарите по време на зараза не чакаме да бъдем сменяни, само че стават такива неща “.

„ Вчера бях персонално при министъра и това, което ме омерзи, беше обяснението “, споделя още проф. Кантарджиев.

„ Много съм Ви признателен, апелирам Ви, пазете се! Хора, които не схващат от вашата работа я правят оценка погрешно “, обърна се към подкрепящите го проф. Тодор Кантарджиев.

Протестите в отбрана на експерта не престават. Ден откакто той беше изпратен в пенсия, негови сътрудници не престават да упорстват това решение да се преразгледа.

„ Този човек е направил доста за Института и за опазването на здравето. Това не е редно да завърши по този начин и ние държим той да бъде върнат на поста си. Това е човек, който е доктор, който е преподавател, който е академик, който е направил необикновено доста и който живееше с специалността си”, споделят сътрудници на проф. Кантарджиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР