Моето опитно око още от миналото лято разказва, какво ще

...
Моето опитно око още от миналото лято разказва, какво ще
Коментари Харесай

Евгений Михайлов: Всичко това, което се говореше, вече е реалност

" Моето опитно око още от предишното лято споделя, какво ще се случи, какво се готви, какъв ще бъде резултатът, само че изглеждаше, че си приказвам все едно по този начин, като някакъв вманиачен оракул от ефира. Но в този момент най-малко много хора се убедиха, че всичко това, което се говореше и се приготвяше, към този момент е действителност – за жалост, доста тъжна действителност, жалка действителност и е подигравка на парламентаризъм. Още повече, подигравка на – както споделят – завършек на прехода ", споделя пред " Фокус " Евнгений Михайлов.

" Би могло да се каже, в случай че тази подигравка не се трансформира в покруса. Но след 30 години преход, въжделенията на огромна част от хората, на една немалка част, най-малко да кажа, в това число на огромна част от публицистиката, да се въплъщава от облика на Слави Трифонов като избавител и като новото, което ще извади България от дъното, за мен е малко прекомерно. "

" Но в тези дни всичко почва да ни става прекомерно, дежа вю, тъй като след 31 години към този момент от измененията след 1989 година, тези дни ме върнаха по едно и също време в 1990 година, в 1996 година по времето на Жан Виденов и на Янаки Стоилов, който в този момент ще е правосъден министър; през 2013 година, когато отново, след " Костинбродската спекулация “ спечелилата партия беше обезвредена с съдружно болшинство на Българска социалистическа партия и ДПС; в 2017 година, когато президентът Румен Радев направи първото си служебно държавно управление с гръмки закани за разкрития, след което нищо не се случи, с изключение на да се опитат да създадат една несполучлива договорка за самолети " Грипен “, с което да се злепостави българската позиция в НАТО да се въоръжи с натовско оръжие, съвместимо с останалите прилежащи армии. "

" Но не знам дали би трябвало доста да си разтварям устата тези дни, в това число и по радиото, тъй като може би би трябвало да си подготвя една, както се споделя, бойна подготвеност с паста, четка за зъби, самобръсначка… ", споделя още Михайлов.

" Моето опитно око още от предишното лято споделя, какво ще се случи, какво се готви, какъв ще бъде резултатът, само че изглеждаше, че си приказвам все едно по този начин, като някакъв вманиачен оракул от ефира. Но в този момент най-малко много хора се убедиха, че всичко това, което се говореше и се приготвяше, към този момент е действителност – за жалост, доста тъжна действителност, жалка действителност и е подигравка на парламентаризъм. Още повече, подигравка на – както споделят – завършек на прехода ", съобщи Евгений Михайлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР