Модна къща Фенди се сбогува с Карл Лагерфелд, представяйки в

...
Модна къща Фенди се сбогува с Карл Лагерфелд, представяйки в
Коментари Харесай

Последната колекция на Карл Лагерфелд за „Фенди“

Модна къща " Фенди " се сбогува с Карл Лагерфелд , представяйки в Милано последната сбирка, която стилният дизайнер деец е основал за нея преди гибелта си, оповестиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

 
С копие на неговия автограф " С любов КЛ " зад тях, моделите дефилираха, носейки дрехи в неутрални тонове - бежово, кафяво, цвят теракота, тъмносиво, с акценти в зелено, оранжево и жълто, представяйки сбирката за сезона есен/зима 2019-2020 година Карл Лагерфелд , който умря на 19 февруари на 85-годишна възраст и е прочут най-много с работата си за " Шанел ", се причислява към " Фенди " през 1965 година и си сътрудничи с стилната къща със седалище в Рим , сформирайки креативно дуо със Силвия Вентурини Фенди .

 
" Връзката сред Лагерфелд и " Фенди " е най-дългата любовна история в света на модата “, съобщи Силвия Фенди , креативната директорка за сбирките за мъже и за аксесоарите на стилната къща. „ Тази връзка ще продължи години наред да оказва въздействието си върху нас. Когато му се обадихме по телефона дни преди дефилето, мислите му бяха свързани само с благосъстоянието и хубостта на сбирката. Това е същинското му завещание. Той доста ще ни липсва, скърбим за него ". Колекцията включва двуредни сака с подчертани плещи. Представени бяха също сака с ципове и декорация от фльонги на кръста, носени в композиция с асиметрични тесни поли, някои от които транспарантни. Показани бяха ризи със закопчани яки, а в редица случаи - с транспарантни ръкави, както и палта с подчертани плещи и плисирани панталони.-->

 
Като аксесоари са употребявани кожени чанти. Косите на някои модели бяха вързани на опашки, като тази на Лагерфелд .
 
В края на дефилето феновете приветстваха Силвия Фенди , преди залата да потъне за малко в мрак в памет на Карл Лагерфелд .               

A post shared by (@fendi) on Feb 19, 2019 at 4:51am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР