Модернизираните бойни машини са не по-лоши от съвременнитеВладимир Путин отчаяно

...
Модернизираните бойни машини са не по-лоши от съвременнитеВладимир Путин отчаяно
Коментари Харесай

Русия извади от музеите остарели танкове, за да ги използва във войната

Модернизираните бойни машини са не по-лоши от актуалните

Владимир Путин обезверено изпразва съветските музеи от остарелите танкове, с цел да ги употребява за своите буксуващи военни старания, които скоро ще се изправят против модерните западни военни машини на бойното поле.

Във видеоклип, който се появи в Русия, се вижда по какъв начин остарелите Т-62 от руската ера се " модернизират " в денонощен цех в Чита, Сибир. Някои от танковете, които се обновяват в 103-и цех, евентуално са на 60 години, от времето, когато Никита Хрушчов и Леонид Брежнев управляваха Съюз на съветските социалистически републики, написа " Дейли мейл ", представен от БГНЕС.

Русия спря производството на Т-62 преди 12 години, само че може би към момента има до 2500 броя от тях, които се съхраняват в хранилища и музеи.

Но генерал-лейтенант Андрей Гурулев, 55-годишен, изтъкнат представител на държавната телевизия, агитатор на Путин и народен представител, съобщи, че в преместването на танковете има способ.

По време на посещаване в завода той съобщи: " Танковете, които са на повече от 50 години, се трансформират в съвременни, естествени машини, способни да извършват задания и да дават отговор на актуалните провокации на фронта. Един танков батальон към този момент е изпратен на фронта “.

Той се похвали: " Тези танковеТ-62 са изцяло осъвременени. Те имат нови мотори, информационни системи, системи за ръководство, термовизионни камери, динамична дейна отбрана, която е конфигурирана в остарелите танкови корпуси “.

Гурулев съобщи, че премоделираните бойни машини са „ не по-лоши от актуалните “.

За да бъдат стимулирани, служащите в завода са получили нараснало възнаграждение.

Танковете са основани за първи път през 1961 година, като доразвиват серията Т-55, и стават общоприет танк в руския боеприпас, като остават в запас в доста страни от някогашния Съюз на съветските социалистически републики и във фронтова приложимост за други страни. Общо са основани над 22 700 Т-62, а през 1973 година са сменени от Т-72, който и до през днешния ден се употребява необятно в Русия и Украйна.

Русия, както и Украйна, разчитат в огромна степен на танковете Т-72 от руската ера в Украйна, които са унищожени в хиляди бройки за повече от година бойни дейности.

Русия е разположила в Украйна и към 1000 броя от своя съвременен танк Т-90. Предполага се, че Т-90 е един от най-хубавите танкове в света и има осъвременена ризница и системи за противоракетна отбрана - спрямо Т-72 - които на доктрина го вършат по-труден за заличаване.

Въпреки това, откогато Русия нахлу в Украйна, безчет съветски танкове Т-90М бяха унищожени от ракетни установки и западни противотанкови управляеми ракети Javelin.

Около 50 амфибийни бойни машини на пехотата БМП-2 също са преоборудвани за задачите на войната. Те датират от 80-те години на предишния век.

Западът изпраща танкове Leopard 2, създадени в Германия, Challenger 2 от Англия и танкове M1 Abrams от Съединени американски щати.

След украинския прогрес през втората половина на 2022 година, през последните три месеца Киев се е съсредоточил върху защитата. Междувременно Москва стартира настъпателна акция, употребявайки мобилизирани резервисти и наказани, наети от пандиза като наемници - ориентирана към град Бахмут.

" Широко публикувано е мнението, че Киев възнамерява лично контранастъпление по-късно напролет, когато калната земя изсъхне и когато дойдат стотиците западни бронирани машини и бойните танкове Challenger и Leopard. Танковете ще окажат огромно влияние ", съобщи Леонид Хода, пълководец на 1-ва украинска танкова бригада, която се бори в Донбас, състоящ се от Донецка и Луганска област.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР