Моделът Suzuki Vitara Brezza под марката Toyota ще се появи

...
Моделът Suzuki Vitara Brezza под марката Toyota ще се появи
Коментари Харесай

Toyota ще продава Suzuki Vitara със собствена емблема и по-евтино

Моделът Suzuki Vitara Brezza под марката Toyota ще се появи на индийския пазар. За това са се договорили двете компании, като моделът ще се прави от индийското поделение Maruti Suzuki. То ще пусне нов модел - стилен кросоувър, който в действителност се оказва минимално модифицирана Suzuki Vitara. Всички промени се свеждат до замяна на лога и по-скромен ценови маркер. Цената обаче към момента не е оповестена.

Новият кросоувър от Toyota ще се споделя Urban Cruiser и ще бъде оборудван с 1.5-литров мотор без турбокомпресор. Мощността на мотора е 105 конски сили, а той работи с петстепенна " механика " или с четиристепенен " автоматик ". Ще има и вид със стартер-генератор, който ще се предлага единствено за версията с автоматизирана трансмисия.

Все още няма публични изображения на нововъведението, само че индийският портал Gaadiwaadi.com разгласява рендерг на бъдещия модел. Интересното е, че Toyota Urban Cruiser ще коства по-малко от Vitara Brezza, която се прави оценка на 734 хиляди рупии, което почти е към 9 000 евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР