Моделът Кристин Илиева признава за първи път пред списание LOVE

...
Моделът Кристин Илиева признава за първи път пред списание LOVE
Коментари Харесай

Кристин Илиева: Моят приятел ми дава сила да се боря

Моделът Кристин Илиева признава за първи път пред списание LOVE style, че има другар, който е с нея още преди жестоката злополука на 12 март. „ Скоро ще създадем една година, откогато сме дружно. След случая той беше компактно до мен, поддържа ме от самото начало, вдъхва ми мощ и ми дава мощ да се боря. Приятелят ми не е известен, както предходната ми връзка с рапъра Кристо, само че не ми се желае да споделям каквото и да е за него. Не че е загадка, само че към този момент не искам да разгласявам персоналните си връзки. Промених се”, споделя Кристин пред списание LOVE style.


Тя признава, че с певицата Дивна, провокирала злополуката, сега са в положителни връзки, макар че двете не са толкоз близки, както преди. „ Когато се видяхме за първи път, двете се разплакахме, тъй като аз я обичам. Случват се такива неща, можеше и аз да съм зад кормилото. Просто това е било писано да стане. Тя направи необикновен подарък за рождения ми ден на 20 август – подари ми ария, която все едно е писана за нас двете, и е неповторима. Не знам дали ще излезе, по-скоро си е нещо наше”, споделя още Илиева. Тя в никакъв случай не е имала желание да заведе дело против Дивна.

Кристин признава още, че битката й да се възвърне изцяло ще продължи още дълго време, тъй като й следва сериозна интервенция на коляното на десния крайник в края на септември в Истанбул. След това ще продължа с по-тежки рехабилитации и би трябвало по-късно да може да върви без патерици.

Красавицата е претърпяла до този миг над 10 интервенции. Няколко пъти била на косъм от гибелта. Тежката коста зараза, за която я уведомили докторите в Турция, също застрашавала живота й. „ Тогава в действителност изпитах под паника смут и се изплаших, че мога и да не оживея. Те незабавно започнаха да ми вливат доста мощни антибиотици. И в този момент не преставам да ги пия, тъй като самата зараза е излекувана, само че с цел да бъдат сигурни, че по никакъв метод няма да се развие още веднъж, не преставам лечението”, споделя още моделът.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР