Моделът и влогър Корина Копф използва с пълна сила възможностите

...
Моделът и влогър Корина Копф използва с пълна сила възможностите
Коментари Харесай

Сексапилната Корина спечели 165 хил. долара с една снимка

Моделът и влогър Корина Копф употребява с цялостна мощ опциите на обществените медии, с цел да завоюва големи суми пари и да живее мечтания живот. Повече от 5,8 милиона души следват Корина в Instagram, а предишния месец тя решила да си направи акаунт и в платформа за възрастни.

" Само за 48 часа завоювах над 165 хиляди $ ", похвали се 25-годишната американска. В изявление тя сподели, че по-късно е спечелила още 30 000 $ единствено посредством фотосите си.

Феновете, споделя тя, ѝ оставят бакшиш от 100 $, само че тя не желае да разкрива какъв брой може да завоюва за един месец. Но защото тя е дейна във всички обществени мрежи, неотдавна въпреки всичко се похвали в Twitter какъв брой печели от една фотография.

" Не ме интересува какво споделят другите, завоювах 165 хиляди $ единствено за една фотография на гърдите си ", написа тя в Twitter.

Но от време на време не всичко е толкоз съвършено. Последователите ѝ от време на време я молят за фотоси, които тя не желае да прави: „ Ще обявявам това, което желая и когато желая. Ако не ви харесва, не се колебайте да спрете да ме следвате ", сподели тя ясно.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР