Moделът Бояна Генова, която преди години стана известна като Малкото

...
Moделът Бояна Генова, която преди години стана известна като Малкото
Коментари Харесай

Участничка от Игри на волята показва раждането на сина си

Moделът Бояна Генова, която преди години стана известна като Малкото коте от чатовете на Валери Божинов, е родила първородния си наследник. Красавицата разкри щастливата новина, като показа с почитателите си в обществените мрежи фотография на момченцето. 

Към фотоса русокоската написа: Добре пристигнало малко богатство, наша безконечна обич. Издаде и името на рожбата - Борис. Публикацията й за минути събра хиляди лайкове и поздравления. 

Бояна Генова изясни за раждането си в пост. По думите й тя е родила обикновено, макар, че до последно можело да бъде и секцио. Тя споделя още, че за цялото прекарване е снимала влог, счита да покаже и раждането си в Youtube. 

От няколко години Малкото коте на Божинов е в сериозна връзка с приятеля си Манол Кисьов. Преди време русокоската даже разгласи, че се е сгодила за мъжа на сърцето си, напомня " Телеграф ".

Бояна Генова нашумя в медийното пространство, откакто преди време на бял свят се появиха чатовете й с Валери Божинов. В тях някогашният ни футболен национал се обръща към нея с " Малко коте ". Тя също по този начин участваше и в предаването " Игри на волята " в първия сезон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР