Моделът Анастасия Димитрова се омъжи за своя приятел - футболистът

...
Моделът Анастасия Димитрова се омъжи за своя приятел - футболистът
Коментари Харесай

Михаела Маринова реве на сватба!

Моделът Анастасия Димитрова се омъжи за своя другар - футболистът Божидар Чорбаджийски. Двамата се взеха в извънредно обикновен и стеснен кръг като на венчавката участваха близо десетина най-близки хора. Сред тях бе и приятелката на Анастасия - певицата Михаела Маринова, която беше кума.

Мишето обаче направи огромна неточност, че одобри поканата да кумува и даже, че въобще отиде на сватбата. Това споделиха от личния състав на заведението в центъра на столицата, където се почерпили всички след гражданското.

Виждало се по какъв начин Маринова непрекъснато прави опити да бъде радостна и да се усмихва, само че усмивката й ставала все по-крива и тъжна. В един миг не издържала и хукнала незабавно до тоалетните, където се затворила и се разплакала с глас. Хора от личния състав, които я чули да хлипа, се изплашили да не би да й е зле. А като се върнала на мястото си, гостите гледали леко шокирани, зачервените й очи.

Това положение е обикновено за Михаела, тъй като знаем, че тя още не може да се избави от тъгата по изгубената си обич - тайнственият мъж, за който не стопира да приказва в ефир и чиято обич е невъзможна за нея... просто, тъй като е женен.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: сватба Михаела Маринова футболист кума Анастасия Димитрова и Божидар Чорбаджийски
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР