Моделът Александра Богданска е била съдена за 10 000 лв.

...
Моделът Александра Богданска е била съдена за 10 000 лв.
Коментари Харесай

Осъдили Александра Богданска за 10 000 лева, търси я ЧСИ

Моделът Александра Богданска е била съдена за 10 000 лева от своя управител. „ Тези 5000 евро, които бях събрала тогава, вместо да отидат за моята фантазия – да си направя импланти, отидоха в организацията “, описа някогашната брачна половинка на Лудия кореспондент Даниел Петканов. Причината за повдигането на дело е била поради неплатени комисиони на моделската организация.

„ Търси ме съдия-изпълнител на входа. Тя ми сподели, че моята агентка ме съди за това, че съм взела участие в ревюта и фотосесии, без да съм дала % на мениджърката ми. По контракт тя е държала правата ми за целия свят в продължение на 6 години “, споделя брюнетката за неприятната преживелица.

Това се случва още до момента в който Богданска правила първи стъпки в моделската специалност и не е била толкоз деликатна с договорите.

„ Тогава бях изкарала 5000 евро от 3 месеца труд в Кипър точно за да си събера пари, с цел да си направя бюст. Бях сервитьорка в нощен клуб и вървях по организации да ме снимат за каталози и ревюта. Аз взех решение да не го споделям това на моята мениджърка и това беше моята неточност “, признава си манекенката.

„ Аз съм с детски ум, не съм се предпазвала от това, само че не е и хубаво да лъжеш. Спестила съм и това също е неистина в тази ситуация “, споделя Александра, чиято спестовност докара до това да даде събраните си 5000 евро на организацията, вместо 300 лева комисиона, в случай че беше изрядна с разпоредбите. „ Но на мене ми беше значимо всяко евро, с цел да спестя за моята фантазия! “, изяснява тя.

Красивата Алекс акцентира, че е нямала проблем с по-малкия размер на гърдите си, само че е била задължена от стилната промишленост да се направи малко по-пищна.

„ Най-хубавото е да имаш дребни гърди, само че не и в България. Когато започнаха да ме викат за повече фотосесии на долни дрехи и бански, това да имаш гърди се оказа наложителен аршин. Брандовете за долни дрехи ме накараха да го направя “, приключи Богданска, съобщи hotarena.bg.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР