Модел от Лондон разкри пред целия свят тъмните страни на

...
Модел от Лондон разкри пред целия свят тъмните страни на
Коментари Харесай

20-годишна британка взриви обществеността със скандалните си разкритията за света на модата

Модел от Лондон разкри пред целия свят тъмните страни на стилния бизнес. Пред „ Дейли мейл ” 20-годишната Джаз Егер споделя, че промишлеността е тясно обвързвана с проституцията. По думите й, доста постоянно се принуждават с богати клиенти, с цел да се повдигнат в кариерата. Момичето споделя още, че също е получавало неприлични оферти. Едното пристигнало от ирански артист, който бил подготвен да се раздели с крупна сума, с цел да се порадва на компанията й. Предлагали й също да прави компания на трима милиардери на гръцка яхта, само че тя отказала.



Егер твърди, че огромните фешън организации и известните модели са въвлечени в отвратителни „ подземни сделки”, от които заработват към 2 милиона $ за нощ. Научила за тях, до момента в който преговаряла за сходен „ договор” с мъж, наричащ себе си Джордж. Той получил контактите й от „ една от най-известните международни фешън организации в света, която се явявала „ партньор” на компанията, обърнала се към нея за секс услуги.



След като 20-годишната хубавица отказала офертата, сводникът Джордж почнал да я убеждава, че с цел да се издигне в кариерата, би трябвало да прави секс с богати клиенти. Джаз останала най-разочарована от думите му, че „ всички в промишлеността го правят”.



Младото момиче е изрично, че в никакъв случай не би продало тялото си, само че не съди колежките си, които го вършат. „ Продължавам да почитам тези, които одобряват такива предложения”, споделя още тя и прибавя, че ще направи всичко по силите си, с цел да промени нещата. Джаз схваща, че това може да отнеме доста години, само че „ някой би трябвало да стартира да се бори ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР