Модата не стои на едно място и тенденциите се сменят

Модата не стои на едно място и тенденциите се сменят ...

Нова откровена тенденция взриви женската мода СНИМКИ.Модата не стои на едно място и тенденциите се сменят със скоростта на светлината. Това важи пълна сила и за дънките, пише jenata.blitz.bg.

Напоследък при тях се забелязва една странна тенденция, която буквално е завладяла звездите в Instagram. Става въпрос за дънките с огромни дупки по цялата дължина. Често те са разположени на най-интимните места, например в дупето.

Популярните модни блогърки се надпреварват да качват в Instagram снимки, на които позират в съдрани дънки.

Моделът, с който се е издокарала известната модна гримьорка Даниели Аяла от Лос Анджелис, е с големи хоризонтални и вертикални цепки.Популярната YouTube влогърка Тати Кокли също следи тенденциите.

В профила й се появи снимка, на която красавицата позира в дънки с големи кръгли дупки точно под дупето.Създателката на банските Bella Body Габриела Фариас също се сдоби с подобни панталони и побърза да се покаже с тях в мрежата.Фенка на съдраните дънки се оказа и моделката от Маями Аманда Тривизас, която има над половин милион последователи в социалната мрежа.Момичето публикува снимка, на която позира в бели накъсани шорти.

А вие бихте ли се осмелили да обуете нещо подобно?

Източник: marica.bg