Модата на наградите Грами по традиция е нетрадиционна. Музикалните звезди

...
Модата на наградите Грами по традиция е нетрадиционна. Музикалните звезди
Коментари Харесай

Екстравагантна елегантност на Грами: Майли Сайръс прикова погледите с гладиаторска туника

Модата на премиите " Грами " по традиция е нетрадиционна. Музикалните звезди и този път не изневериха на необикновеното и екстравагантното, само че не подминаха и елегантността от остарялата школа.

 

Само най-големите имена в музикалната промишленост като Тейлър Суифт, Оливия Родриго, Дуа Липа, Майли Сайръс, Били Aйлиш, Лана Дел Рей, Айс Спайс, " Бойджиниъс ", Дожа Кет, Самър Уокър, Виктория Моне, Джони Мичъл и други излязоха на аления килим. Важно е да се означи, че дамите преобладаваха на 66-ата гала - както със извоюваните статуетки, по този начин и с стилните избори.

 

Дуа Липа заложи на сребриста рокля с надълбоко изрязано деколте. Дръзката ѝ визия ѝ завоюва и приз за една от най-добре облечените изпълнителки на " Грами ".

  

 

Междрувременно Тейлър Суифт, която сложи връх, спечелвайки за четвърти път водещото отличие за " Албум на годината ", разноски дълга рокля с драпиран корсет в класическо бяло на стилната къща Schiaparelli Сouture.

 

 Кои бяха най-добре облечените на премиите  

 

Били Айлиш пък заложи на обичайните за нея обемисти облекла с черно яке с розови ръкави и с бродерия " Барби " на ревера.

Вечерта изобилстваше от ярки цветове, въпреки че доста от участниците бяха избрали класическото черно, отбелязва Българска телеграфна агенция.

 

 Кои бяха най-добре облечените на премиите

 

Джанел Моне, която постоянно се откроява с стилните си решения, да вземем за пример, бе избрала черна рокля с пайети на Armani, обточена със сребрист кант и сребристо-черна роза на талията. " Чувствам се класическа, безконечна и футуристична ", показа Моне.

 

 Вижте тази обява в Instagram.   

Публикация, споделена от Janelle Monáe (@janellemonae)

 

Себеизразяването към момента беше в основата на стилната игра на церемонията.

 

Но определено Майли Сайръс обра овациите с роклята си на Maison Margiela, която изглеждаше напълно направена от златни безвредни игли.

 

 Кои бяха най-добре облечените на премиите

Дожа Кет пристигна в транспарантен тоалет, откритие на турско-британската дизайнерка Дилара Финдикоглу.

 

 Кои бяха най-добре облечените на премиите

 

На събитието се появи и Бионсе, която от горе до долу бе в Louis Vuitton. Преди премиите имаше клюки, че поп кралицата ще изнесе концерт в чест на починалата Тина Търнър, само че неин представител отхвърли въобще, че тя ще участва. И въпреки че не мина по аления килим и не се качи на сцената, пристигна, с цел да поддържа Джей Зи. Но освен тя изненада с наличие.

 

 

Селин Дион също направи изненадваща поява на наградната гала макар здравословните компликации от последните месеци. Звездата се качи на сцената, облечена цялата във Valentino, с цел да връчи премията " Албум на годината " на Тейлър Суифт.

 

 

Инфо: Факти

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР