Мобилното приложение за доставка на разнообразни стоки Glovo дари 2156

...
Мобилното приложение за доставка на разнообразни стоки Glovo дари 2156
Коментари Харесай

Glovo дари таблети и чанти на читалища, библиотеки и ученици в неравностойно положение

Мобилното приложение за доставка на разнородни артикули Glovo подари 2156 куриерски чанти и 50 таблета на културно-образователни институции и фамилии с възпитаници в неравностойно състояние.

Чантите са предоставени на Фондация „ Детски книги “ и Столична община – регион „ Надежда “, които ще снабдят учебни библиотеки и читалища в цялата страна, както и детски градини в София. Куриерските чанти са планувани за потребление от възпитаници, педагогичен и непедагогически личен състав, в ежедневните битови, образователни, културно-организационни мероприятия, включително за преместване и предпазване на храна, книги, учебни принадлежности, материали и други аксесоари. Таблетите са дарени на Национална мрежа за децата, която посредством свои партньорски организации за поддръжка на фамилии в неравностойно обществено състояние, ще подкрепи възпитаници сред 1-12 клас с техника за онлайн образование.

„ Щастливи сме, че успяхме да дарим част от техническите аксесоари, с които правим куриерски услуги в цялата страна. Искаме да вдъхнем нов живот на тези артикули и да ги насочим към места, където ще бъдат потребни – чантите са подобаващи за читалищна и библиотечна активност, както и за лична приложимост, а с таблетите се надяваме да подпомогнем възпитаници в фамилии, които нямат благоприятни условия да закупят техника за своя учебен развой. “ – показа Ивайло Нецов, общоприет управител на Glovo за България.

Даренията ще доближат до своите ползватели посредством приемащите организации - Фондация „ Детски книги “, Столична община – регион „ Надежда “, Национална мрежа за децата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР