Мнозинството в парламента реши да обновим военно-временните запаси на армията. Не

...
Мнозинството в парламента реши да обновим военно-временните запаси на армията.
Не
Коментари Харесай

Обновяваме военно-временните запаси

Мнозинството в Народното събрание реши да възобновим военно-временните ресурси на армията .

Не мина, несъмнено, без разногласия в пленарна зала.

Според Българска социалистическа партия и Възраждане това решение би довело до изпразване на складовете на армията ни.

Според Николай Дренчев от " Възраждане " също така самото разискване в пленарна зала е " копаене на дъното на парламентаризма ". Това е решение да се даде всичко на Украйна, заподозря Дренчев.

От " Възраждане " желаят съответни данни на какъв брой снаряда изтича срокът на валидност. Формацията е изрично срещу предлагането. Битката сега е за congratulations -и, посочи Дренчев. Може да се окажем голи и боси даже с най-елементарен спор, се Дренчев.

Ангел Георгиев от " Възраждане " предложи България да подари на Украйна нашите евроатлантически джентълмени, които да се коалират с украинските си сътрудници.

Не сме срещу процеса на възобновяване на боеприпасите, включи се и Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия. Левите са срещу обаче изпразването на складовете. Борислав Гуцанов излезе на трибуната, за са попита кой е продиктувал дневния ред.

Червените желаеха в залата да дойдат " ", както и министърът на стопанската система. Манол Пейков от Политическа партия пък разяснява, че имало хора, които с изтъркани коленца ходили при съветския дипломат Елеонора Митрофанова. България е Украйна сега и Украйна е България, счита депутатът и разгласи, че ние сме идната цел на Русия, в случай че Путин победи в Украйна.

Левите желаеха живо лъчение на дебата, само че това не мина и се ядосаха. Въпреки поисканата отмора за идването на министрите Тодор Тагарев и Богдан Богданов, разногласията и по-късно продължиха. Въпреки това болшинството реши Министерски съвет да обнови военно-временните ресурси на армията. 54 бяха " срещу ".
 Депутатите спорят да обновят ли запасите на въоръжените ни сили
Депутатите спорят да обновят ли запасите на въоръжените ни сили

Кой дефинира дневния ред на Народното събрание, поспориха депутатите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР