Мнозина се интересуват как по-бързо могат да свалят килограми, без

...
Мнозина се интересуват как по-бързо могат да свалят килограми, без
Коментари Харесай

Новият хит - вода със семена от чия за отслабване! Помага ли наистина?

Мнозина се интересуват по какъв начин по-бързо могат да смъкват килограми, без да се постанова да се потят с часове във фитнес салоните. Известно е, че това е съвсем невероятно, само че въпреки всичко има и способи, които дават добър резултат.

Много настояща в последните месеци е една наклонност, станала шлагер в обществените мрежи, а точно потреблението на вода със семена от чия. Това се прави заран преди хранене.
Суперхраната, която смъква кръвната захар с 39%
Диабетът е животозастрашаващо положение, породено от липса на инсулин или инсулинова дисфункция, което води до хронично високи ни...

Хубавото на този способ за намаляване е, че не е нужно да следвате някаква съответна диета. Запознати настояват, че чията е суперхрана. На процедура, тези семена съдържат потребни хранителни субстанции. Те зареждат тялото с доста сила. Съдържат доста витамини, антиоксиданти, потребни фибри и минерали.

Безценно е наличието на цинк, фосфор, калций, магнезий, селен незаменими аминокиселини и омега 3 мастни киселини. Не би трябвало да се подценява, обаче, информацията, че семената от чия са инключително калорични. 490 калории се съдржат в 100 гр изсъхнало семе. Изяждайки това количество, вие като че ли сте погълнали едновременно една огромно парче торта.

Затова би трябвало да се внимава с количеството на употребяваната чия. Тъй като семената съдържат огромно количество фибри, потребни мазнини и протеини, можете да разчитате на отличен метаболизъм и активност на червата. Съдържанието на фибри помога за по-продължителното чувство за задоволеност. Така желанието ви да консумирате спомагателни калории пред деня ще намалее фрапантно.

Учени настояват, че семената на  чията оказват благотворно влияние върху понижаване на неприятния холестерол, контролират кръвната захар и подкрепят вярното действие на храносмилателната система.
Използвайте семената от чия, с цел да станете по-красиви и здрави
Чията е супер храна, която постоянно обичаме да прибавяме в нашето меню. Семената от нея за доста удобни за здравето ни, освен в мом...

Консумацията на вода със семена от чия заран след пробуждане ще ви засити и дълго време денем няма да изпитвате потребност да се храните.

За да приготвите напитката, която нозина назовават „ вълшебна “, а в действителност не е, ви би трябвало една чаша с вода и 1 лъжица семена от чия. Добре е да накиснете семената още вечерта, с цел да можете да консумирате водата сутринта. Ако сместа прилича гел, можете да долеете още малко вода, с цел да можете да изпиете всичко по-лесно. Не рискувайте да пиете семената с водата, в случай че не са набъбнали задоволително.

Ако изпреварите набъбването в чашата, има огромна възможност да стартират да ви изтезават газове, отичане на корема, запек и всевъзможни други храносмилателни проблеми. Семената ще набъбват в червата ви, в случай че не сте ги изчакали задоволително и създават гел, който полепва по тях. Така вместо да има позитивен резултат във връзка с стремежът ви да отслабнете, ще си докарате кум неприятности.

Не забравяйте, че това е калорична храна, която би трябвало да се употребява рационално.
Защо е значимо да ядем семена от чиа и по какъв начин вярно да ги консумираме
От много време насам хората гледат на семената от чиа с други очи. Те ги одобряват като супер храна, от която могат да извлекат единствен...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР