Мнозина са свикнали да смятат жените за по-слабия пол. Но

...
Мнозина са свикнали да смятат жените за по-слабия пол. Но
Коментари Харесай

Жените с тези имена имат по-силен характер от всеки мъж

Мнозина са привикнали да считат дамите за по-слабия пол. Но в действителност се оказва, че множеството девойки са задоволително мощни душевен. Да, те може да не са в положение да извършат избрана физическа работа, само че постоянно са по-силни морално. Притежателките на избрани имена пък постоянно се оказват с темперамент, по-силен от този на мъжете:

Виолета

От ранна възраст девойките на име Виолета показват предпочитание за превъзходство. Това е изключително видимо, в случай че в фамилията има няколко деца.

Съответно, желанието да бъде мощна и волева Виолета ще придвижи и в зрелост. Притежателката на това име постоянно се нервира от хора, които не са в положение да решат проблемите сами, изключително мъжете. Като цяло Виолета е самодостатъчна, мощна морално и не търси опора в сътрудник, тъй като знае, че сама може да се оправи с всичко.

Емилия

Женското име Емилия подарява собственичката си със мощен темперамент, предпочитание за власт и предпочитание да бъде сполучлива.

Това е доста красиво женско име, което може да се пояснява по разнообразни способи. Така че, в случай че считаме, че името Емилия има латински генезис, то се превежда като „ мощна “ или „ прилежна “. Ако приемем, че се е появило измежду римляните, тогава може да се преведе като „ противник “. Но закономерността е ясна. Името Емилия подарява притежателката си със мощен темперамент, предпочитание за власт и предпочитание да стане сполучлива.

Кристина

Кристина може да се назова и бойно момиче. В учебно заведение или в университета носителката на това име постоянно притегля възхитените погледи на съучениците си, тъй като Кристина безусловно прави всичко.

Жена с това име постоянно е заета с  цели да разгърне капацитета си, да откри своето предопределение и да успее. Поради това Криси постоянно остава сама, тъй като не всеки мъж може да се състезава с дама с толкоз мощен темперамент или просто да е в крайник с нейните достижения.

Маргарита

„ Перлата “ Маргарита, както се превежда това име, е талантлива с гения да обръща всяка обстановка в своя изгода. Обикновено това е жена с безпределно въображение, чудесно възприятие за комизъм и предпочитание да не зависи от никого.

Марго има мощен темперамент и леко твърдоглав манталитет, другояче не би могла да отбрани налудничавите си хрумвания. Фокусирана върху личните си ползи и стремежи, Рита притегля мъжете към себе си, само че не бърза да влиза във връзка. Защото е задоволително рядко да срещне хора със мощен дух като нея самата.

Диана (Дияна)

Диана е подготвена на съвсем всичко, с цел да ревизира идната си доктрина или да реализира стремежи резултат.

Според легендата всички притежателки на това красиво женско име са свързани с римската богиня на луната и лова на Диана. И сигурно не е била слаба духом!

Жената на име Диана гори от интерес към всичко ново. Тя няма да се успокои, до момента в който не стигне до самата същина, надлежно изисквайки същия метод към живота от колегата си. Диана е подготвена на съвсем всичко, с цел да ревизира идната си доктрина или да реализира стремежи резултат. Тя е любопитна и целеустремена.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР