Мнозина призовават Дионтей Уайлдър да се оттегли от професионалния бокс

...
Мнозина призовават Дионтей Уайлдър да се оттегли от професионалния бокс
Коментари Харесай

В лагера на Уайлдър са категорични, че той няма да се пенсионира

Мнозина приканват Дионтей Уайлдър да се отдръпна от професионалния бокс след трагичния завършек на трилогията му против Тайсън Фюри, само че от лагера на американеца са безапелационни, че времето за пенсия към момента не е настъпило.

„ Дионтей подсигури финансово фамилията, тъй че няма потребност да се бие, с цел да претърпява. Но отказването не е въобще в проектите му и даже не е обсъждано “, сподели наставникът му Малик Скот пред Reuters.

Той не спести похвалите си и за неговия конкурент, като даже си разреши да го дефинира за „ легенда и един от най-великите в тежка категория на своето време “.

35-годишният Уайлдър до скоро имаше съвършен актив от 42 победи, от които 41 с нокаут, само че срещите му с Фюри му донесоха две провали и едно тъждество. Той закупи славата на най-хубавия нокаутьор в тежка категория, въпреки Луис Ортиз да бе единственият високопрофилен боксьор, с който до скоро бе мерил сили. Освен това той е излизал за дуели отвън Щатите единствено в 3 случая, единият от които бе против сегашния му ментор.

Все още е рано да се разяснява идващият конкурент на американеца, само че едно е несъмнено - той няма да се боксира против един всред Тайсън Фюри, Антъни Джошуа, Олександър Усик или Дилиан Уайт, до момента в който четиримата не разчистят сметките си в идната най-малко една година.

Битка против Майкъл Хънтър, Анди Руиз, Мурат Гасиев, Джо Джойс и даже българина Кубрат Пулев биха провокирали сериозен интерес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР