Мнозина изразиха своето разочарование след думите на шефа на Xbox

...
Мнозина изразиха своето разочарование след думите на шефа на Xbox
Коментари Харесай

Йошида коментира изказването на Спенсър относно виртуалната реалност и Scarlett

Мнозина показаха своето отчаяние след думите на шефа на Xbox звеното Фил Спенсър, че Scarlett, идващото конзолно потомство на Microsoft няма да има вградена поддръжка за виртуална действителност. А такива клюки се въртяха в общественото пространство още с разкриването на проектите за конзолата. Според Спенсър, шлемовете за виртуална действителност просто не са задоволително търсени, с цел да бъдат интегрирани VR функционалности в Scarlett.

“Имам запаси към виртуалната действителност – тя е изолираща технология, а аз виждам на игрите като общностно прекарване, преживяване, което събира хората. Ние постоянно откликваме на това, за което молят нашите консуматори и… никой не пита за виртуална действителност “, изяснява Спенсър. „ Голяма част от клиентите са наясно дали желаят или не желаят VR прекарване. Има си места, където да го получите. И ние виждаме, че това са персоналния компютър и други места “, декларира той пред Stevivor.

Изказването му притегля вниманието на един от шефовете на PlayStation – Шухей Йошида. Без да загатва съответно Спенсър като причина за туита си, той написа скоро след публикуването на изявлението. „ Понякога работим крепко да вършим неща, които не е желал никой от потребителите ни “, написа той в Twitter.

С пет милиона продадени копия на PlayStation VR, Йошида сигурно знае какво желаят потребителите и без да са ги молили. Шлемът за виртуална действителност към момента е може би екзотична добавка към PS4, само че ще е забавно дали PS5 ще продължи да поддържа виртуална действителност или не. Самата технология като че ли към момента си остава нишова във връзка с видеоигрите, само че е реалност, че я има и въпреки и постепенно се развива.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР