Мнозина хора се чудят как биха изглеждали дрехите от висша

...
Мнозина хора се чудят как биха изглеждали дрехите от висша
Коментари Харесай

Модели с извивки и бели коси представиха Valentino

Мнозина хора се чудят по какъв начин биха изглеждали облеклата от висша мода в всекидневието. Е, от Valentino съумяха да дадат много приемлив отговор на този въпрос, избирайки модели със напълно „ човешко” лъчение. Креативният шеф Пичоли заложи на 50+ годишни дами, както и на заоблени хубавици, които да разходят последните творения на стилната къща по подиума. В стилното си шоу, кръстено „ Анатомия на висшата мода”, той включи и по-възрастни модели като Кристен МакМенами, Мари Софи Уилсън и Виолета Санчес.

Valentino показа сбирка, която сама по себе си „ комбинирана естетика от разнообразни видове тела и облеклата, които ги обличат “. Роклите са както напълно елегантни и изчистени, по този начин и покрити с пайети и мъниста, а връхните облекла са просто луксозни и сами по себе си акцент.

Пичоли дава доста храна за размисъл с тази сбирка. И до момента в който най-запомнящите се модели са трагичните, то по-обикновените изпъкват с тяхната елементарност. Ето за какво триумфът на Valentino е доста сходен на този на скиците на Леонардо да Винчи – намираме хубост във формата.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР