Множество въпроси и ожесточени интересни спорове в социалната мрежа породи

...
Множество въпроси и ожесточени интересни спорове в социалната мрежа породи
Коментари Харесай

Приятели на загиналия моторист Ерол: Убиецът му е друг

Множество въпроси и яростни забавни разногласия в обществената мрежа породи следващата гибел на пътя сред Асеновград и Пловдив, когато при злополука почина 37-годишният моторист от Асеновград - Ерол Мехмед.
Припомняме, че първичната информация на полицията бе съобщила, че той е паднал от мотора си, само че не оповестиха, че е бил прегазен от кола. По-късно аутопсията сподели друго и с обвиняване за гибелта на асеновградчанина се оказа 56-годишен мъж от ромски генезис. Той се споделя Димитър Иванов. След появяването на тази информация, някои от фейсбук групите за Асеновград, " гръмнаха " с опровергаване, само че без доказателства.
Мъж на име Асен Манолов съобщи, че упрекнатият ром е " изкупителна жертва ". А " фамилията на починалия знае кой е същинският палач ", само че на никое място не се загатват имена. В различен пост, пък, консуматор с име Sevcan Emin споделя: " Не е той килърът на скъпият ни другар Ерол. Друг е виновникът, само че скоро и той ще се появи. Трайте си и ще видите. Истината ще излезе. Бай мангал е почтен. Друг е карал буса. Друг не е спрял. Истината се знае. Изисква се време. Всеки си мисли, че с пари всичко се реализира. Не е по този начин, този път не са познали. Случаят е стигнал чак до Турция. Не постоянно парите оказват помощ ".

Въпросът кой фактически е отговорен за нещастието и дали починалият моторист е блъснат или самичък е паднал и той има ли виновност за случилото се, занапред ще се обяснява от проверяващите органи. От изявленията на приятелите му в обществената мрежа не излиза наяве и дали те са подали сигнал до способените органи за това, което знаят. Междувременно, Пловдивският областен съд взе най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “, по отношение на 56-годишния Димитър Иванов, който е упрекнат в причиняване на гибел по несъобразителност при злополука.
Според обвиняването, в нощта на случая мъжът е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, като не е спрял, откакто е блъснал мотоциклетиста, а е избягал от местопроизшествието. Освен това, е управлявал микробус, без да има нужната дееспособност. За това, в което е упрекнат 56-годишният мъж, най-тежкото наказване, планувано в закона, е " отнемане от независимост " от 3 година до 15 година
Мярката против Димитър да остане в ареста е подхваната, защото съгласно магистратите, съществува действителна заплаха той да се укрие и да извърши ново закононарушение. По-късно в залата стана ясно, че мъжът към този момент е осъждан няколко пъти - за обири и за ръководство на моторно транспортно средство без брошура. Без обучение е, необразован, има четири деца и 10 внуци. Определението на магистратите не е дефинитивно. То предстои на митинг и обжалване пред Апелативен съд–Пловдив на 22.08.19 година от 10:00 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР