Множество собственици на автомобили на Tesla се оплакаха в социалните

...
Множество собственици на автомобили на Tesla се оплакаха в социалните
Коментари Харесай

Шофьори на Tesla не могат да влязат в колите си заради проблем с приложението

Множество притежатели на коли на Tesla се оплакаха в обществените мрежи, че не могат да се качат в колите си, съобщи Би Би Си.

Причината е проблем с приложението на компанията, което може да се употребява като ключ за колите на компанията. Тази функционалност кара доста от водачите на Tesla да не носят със себе си общоприетите ключове за колата.

Главният изпълнителен шеф на компанията Илон Мъск отговори персонално на недоволството на клиент от Южна Корея в Twitter. „ Проверяваме “, написа Мъск в Twitter, като по-късно разгласи, че приложението се завръща онлайн.

Някои консуматори се оплакаха, че са заседнали по средата на пътя, защото колите им са блокирали.

„ Извиняваме се, ще вземем ограничения, с цел да подсигуряваме, че това няма се повтори ”, написа Мъск в Twitter.

Според редакторът на уеб страницата The Car Expert Стюърт Мейсън приложението не би трябвало да е единственият метод за приемане на достъп до ръководството на автомобила.

„ Технологията може да улесни нещата, само че тя разчита на това, че сървърите работят 100% от времето. Това е като да потегли от у дома без кредитна карта и да чакам, че ще мога да платя всичко със смарт телефона. Ако разчитаме единствено на един механизъм от самото начало може да бъдем хванати неподготвени “, разяснява той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР