Множество превозвачи продължават да се отдръпват от Венецуела. И имат

...
Множество превозвачи продължават да се отдръпват от Венецуела. И имат
Коментари Харесай

Защо авиокомпаниите не искат да летят до Венецуела?

Множество превозвачи не престават да се отдръпват от Венецуела. И имат цялостен набор от недоволства в интерес на решението си.

Сред тях са в това число проблеми, свързани с личния състав, кражба на багаж, слаба поддръжка на пистите и нискокачествено реактивно гориво, споделя Bloomberg.

Авиокомпании като United Airlines, Avianca и Delta Air Lines или са спрели полетите до закъсалата стопанска система, или са оповестили, че ще изоставен страната.

Други три компании са отменили полети в избрани дни поради хаоса в южноамериканската страна.

От Асоциацията на водачите в Колумбия разясниха, че членовете й, които са пътували до Венецуела, е трябвало да се оправят с набор от проблеми, измежду които нечисто гориво и куп закъснения.

" Всичко, което е част от инфраструктурата на летището, стартира да се утежнява ", съобщи Джулиан Пинцон, началник по сигурността и техническите въпроси в колумбийската пилотна асоциация Acadac.

" Започнахме да виждаме проблеми на пистата, проблеми при пътеката за рулиране, проблеми с електроснабдяването на летището, в камионите за дистрибуция на гориво ", изясни още специалистът.

Социалното и икономическо утежняване на страната провокира логистични трудности. Персонал, един път пренощувал в Каракас, по-късно избира хотели наоколо до летището, с цел да избегне автомагистралата, която изобилства от бандити.

На този декор трафикът към и от Каракас се е стопил с 40% през 2014 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР