Множество бизнеси търсят начин да улеснят клиентите си при плащането

...
Множество бизнеси търсят начин да улеснят клиентите си при плащането
Коментари Харесай

10-цифреният код за плащания на EasyPay и ePay.bg свързва бизнес и клиенти

Множество бизнеси търсят метод да улеснят клиентите си при заплащането на артикули или услуги. EasyPay има решение – заплащането с 10-цифрения код, от което на ден се възползват над 25 000 индивида.

Как работи?

Фирмата генерира код, който изпраща на клиентите си посредством Viber, SMS, имейл или даже в телефонен диалог. Клиентът споделя кода на каса на EasyPay и заплаща за услугата. Търговецът незабавно вижда постъпилата сума и извършва поръчката.

Потребители на услугата са както огромни компании за самолетни билети, уеб сайтове за групово извършване на покупки, вериги за продажба на мебели и аксесоари, по този начин и по-малки бизнеси като магазини за хранителни артикули, обучителни платформи, туристически компании и други И без значение от мащаба, за всички е значимо едно – да получават повече и по-бързо заплащания за стоките и услугите си, без непотребни усложнения в процеса.

За заплащането разполагаем на клиентите са над 3300 каси на EasyPay в цялата страна – доста от които работят с удължено работно време и през уикенда.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР