„Многократно сме посочили, че в една търговска война няма победител.

...
„Многократно сме посочили, че в една търговска война няма победител.
Коментари Харесай

Радио Китай: САЩ не бива да очакват от Китай да търгува с основните си интереси

„ Многократно сме показали, че в една комерсиална война няма победител. Едностранното налагане на спомагателни мита от Съединени американски щати не е в интерес нито на тях самите, нито на Китай, нито на света. Така че по-скорошното унищожаване на спомагателните мита, наложени върху вноса на китайски артикули и артикули, би било положително за всички “, съобщи представителят на Външното министерство Уан Уънбин на вчерашната си конференция, цитира думите му " Радио Китай ".
Прочетете още
Относно тайванския въпрос той посочи, че подтекстът и резултатът, които са довели до актуалното напрежение в Тайванския пролив са повече от ясни, написа 24часа.

„ Съединени американски щати предизвикаха, сътвориха рецесията и е добре да осъзнаят разрушителния темперамент на визитата на Нанси Пелоси в Тайван, да премислят последствията от нейните дейности и неотложно да поправят грешките.

Съединени американски щати не трябва да чакат, че ще търгуваме с главните си ползи, а е добре да се върнат към политиката за „ един Китай “ и уговорките си от трите взаимни официални съобщения “, сподели още Уан Уънбин.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР