Многократно се задава въпросът дали имаме основа ние за вот

...
Многократно се задава въпросът дали имаме основа ние за вот
Коментари Харесай

БСП обяви защо внася вот и застана зад Елена Йончева

Многократно се задава въпросът дали имаме основа ние за избор на съмнение. Българска социалистическа партия непрестанно е поставяла въпроса за сивата стопанската система и контрабандата. Това сподели Жельо Бойчев по време на постоянната конференция на Българска социалистическа партия.
Той напомни, че беше въведена в употреба осведомителна система за връзка с Национална агенция за приходите и Агенция „ Митници “ за надзор на акцизните артикули. " Системата обаче не работи. Това се показва и в отчет на ДАНС ".

" По този мотив от Българска социалистическа партия ще предприемем ограничения за разсекретяване на този отчет. В него са разказани всички недостатъци в осведомителната система. Това са загуби, които не са събрани в българската хазна ". Бойчев попита какви ограничения са подхванати, с цел да не се ощетява хазната.

Относно обвиняванията на депутатът от ГЕРБ Делян Добрев против Елена Йончева, от Българска социалистическа партия изнесоха данни за директни връзки сред компанията на бащата на Добрев с други компании – акционери. " Той е получил една немалка сума в заем от една офшорна компания. Той е бил оползотворен за строителството на едни къщички, станали благосъстоятелност на персони от актуалната политика. Зад госпожа Йончева стои цялата партия Българска социалистическа партия.

Преди началото на конференцията водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова почерпи с бонбони по случай навършването на 49-годишния си рожден ден.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР