Многофункционални модулни кораби за Военноморските сили ще осигурят мощно нарастване

...
Многофункционални модулни кораби за Военноморските сили ще осигурят мощно нарастване
Коментари Харесай

Румен Радев: Очакваме да няма забавяне в модернизацията на въоръжените сили

Многофункционални модулни кораби за Военноморските сили ще обезпечат мощно повишаване на качествата на армията. Това сподели президентът Румен Радев, който нощес участва на честването на 100-годишнината на Българската военноморска авиация, оповестява Българска национална телевизия.

Държавният глава изрази вяра, че всички проблеми, които съпътстват тежкото ежедневие на работещите във военноморската ни авиация, ще бъдат решени и то на равнище, което подхожда на дилемите, риска и на отговорността, която те носят.

" Очакваме да няма следващото закъснение в реализацията на плановете за рационализация на въоръжените сили, тъй като с многофункционалните модулни патрулни кораби ще се даде извънредно мощно повишаване на качествата на Военноморски сили. Тогава към този момент ще имаме тази по този начин нужна симбиоза сред корабите и вертолетите ", сподели Радев.

Много малко страни в света могат да се похвалят със 100 години авиация, а напълно малко страни - със 100 години военноморска авиация, посочи президентът.

Акцент в честването беше филм на Българска национална телевизия, отдаден на историята на въздушно-морските войски.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР