Многодетната майка Зейнеб Маджурова май сериозно се е затъжила за

...
Многодетната майка Зейнеб Маджурова май сериозно се е затъжила за
Коментари Харесай

Зейнеб прекъсва майчинството и се връща на работа с ексклузивно шоу

Многодетната майка Зейнеб Маджурова май съществено се е затъжила за работата в Би Ти Ви. Едва 8 месеца откакто се разчу, че е родила близначки, тя се завръща на работа с извънредно шоу за коронацията на новия британски крал Чарлз III. С предходното си майчинство русокоската остана у дома цели 2 години.
Зейнеб към този момент се готви за особено шоу, в което ще се разискват новините от британския кралски двор, което ще продължава внушителните 3 часа. Известно е, че около мъжа си – милионер, тя е прекарвала много време на острова през годините. Вероятно по тази причина се счита за способена по тематиката. Без пресилване може да се каже, че това е най-сериозният план, в който водещата е влизала в цялата си кариера, почнала още преди близо 20 години в риалитито на Нова тв „ Биг Брадър ”. Зейнеб тогава беше още ученичка, само че бързо набра известност и я взеха на работа в малкия екран. Първо водеше прогнозата за времето, след това стана кореспондентка при Гала, по-късно се реалокира в Би Ти Ви, с цел да прави графа в утринния блок, само че в никакъв случай до момента не е изнасяла сама 3-часово предаване и то след месеци стоене у дома с невръстните си деца.

От малкия екран въпреки всичко не са се предоверили на русокоската – предаването й няма да върви в ефир, а ще е единствено за уеб страницата Би Ти Ви Новините. Той обаче има извънредно доста почитатели и няма да е изненада, в случай че събере повече фенове от постоянната тв стратегия, която ще се води от Петя Дикова и кореспондента в Англия Васил Христов. Зейнеб ще разисква онлайн с гостите си всевъзможни пикантерии като тоалетите на церемонията, поканените да участват на нея, любопитни обстоятелства за британския кралски двор и всевъзможни други занимателни тематики, свързани с Чарлз III.

Още преди повече от месец Маджурова показа с почитателите си в обществените мрежи, че работата доста й липсва. Само че малко хора й повярваха, защото се знае, че тя живее сносно и без да разчита на заплатата си в малкия екран. Бащата на трите й деца – Стоян Балевски, разполага с задоволително средства, с цел да не се постанова жена му да има и ден трудов стаж. Освен това Зейнеб е традиционалистка като майка и избира да е с наследниците си допустимо най-дълго, когато са дребни, вместо като други свои колежки да тича пред камерите още откакто се възвърне от секциото, с което нормално раждат родните звезди. С първата си щерка – Мириам, която се роди в края на 2019-а, водещата остана в майчинство 2 години. Още през есента на предходната година, когато на бял свят пристигнаха близначките й Василиа и София, многодетната майка разгласи, че счита и това майчинство да е дълготрайно. Това, че се връща на работа единствено 8 месеца след раждането, не значи, че се е отказала от желанието си.

3-часовото предаване за коронацията е специфичен план единствено за този съответен мотив . След това Зейнеб ще се върне у дома при своите деца и при мъжа си. Не е изключено обаче и отсега нататък, до момента в който публично е в майчинство, да има появявания на екрана понякога, с цел да свърши малко работа и най-много – да напомни на феновете за съществуването си. Петя Дикова правеше по този начин, до момента в който отглеждаше двамата си сина, чиято разлика е единствено година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР