Много зависи от обстоятелствата. Независимо дали става дума за семейно

...
Много зависи от обстоятелствата. Независимо дали става дума за семейно
Коментари Харесай

На какъв стил да заложим за официално събитие?

Много зависи от събитията. Независимо дали става дума за фамилно събиране, вечеря с шефа или сантиментална среща. Има обаче някои общи правила, които би трябвало да се съблюдават. Вижте по какъв начин да се облечете за грациозен ресторант за вечеря.

Общи правила

Такъв мотив изисква уместно облекло. Това е чудесна опция да извадите обичаната си от дрешника или... да пазарувате за нова!

Фактори като стила на ресторанта, времето от деня, мотива и групата, в която ще ядете храна, би трябвало да дефинират по какъв начин да съставите стилизация за ресторант.

Преди всичко, преди да отидете в ресторант, си коства да посетите неговия уеб страница или в обществените медии и да разгледате фотосите. Това ще ви покаже какъв е ресторантът: напредничав, леко неофициален или доста изтънчен, където сервитьори, облечени в жилетки, сервират вино съгласно обичаен обред. Менюто ще ви опише и за положението на ресторанта и какъв брой костват ястията в него. Колкото по-скъп е, толкоз по-елегантен е ресторантът.

Второ, значимо е да определите с кого ще вечеряте и по какъв мотив. Ако вашият брачен партньор или сътрудник ви предложения на вечеря, с цел да отпразнувате годишнината си, какво да облечете в ресторант би трябвало да е явно - елегантно и сантиментално. Ако обаче ще празнувате рождения ден на Ваш непосредствен, можете да помислите за малко по-различен, по-малко сетивен стайлинг.

Можете също по този начин да бъдете поканени на вечеря в ресторант от вашия началник или екип на компанията. В такава обстановка си коства да извършите тоалета си малко по-официален и професионален. Въпреки че обстановката наподобява персонална, не е по този начин. Също по този начин по време на фирмена вечеря вие сте измежду вашите сътрудници и началници, тъй че си коства да продължите имиджа си от работното време.

Като общо предписание, по какъв начин да се облечете за ресторант, е да покривате раменете си и да не разкривате деколтето си. Освен това се въздържайте от мини. Правилата на savoir vivre демонстрират, че подмишниците и раменете би трябвало да бъдат покрити по време на хранене на масата.

Изберете за вечеря. Можете да си позволите малко по-силен вечерен грим и декоративни бижута. Дънки, тениски, пуловери или клинове обаче няма да бъдат добре признати. Определено е по-добре да изберете коктейлна рокля, дамски костюм, костюм или риза, пурети и сако.

По време на елегантна вечеря най-добре ще наподобяват стилизации в тъмни цветове. Заложете на бордо, черно, бутилково зелено, тъмносиньо или класическо черно. Ефирни, муселинени творения и макси рокли също не се вписват във вечерния жанр на вечеря в ресторант.

Когато мислите какво да облечете в ресторант за вечерно излизане, помислете и за материите. Избирайте облекла от по-благородни материали, като коприна, кадифе, жоржет или богата костюмна вълна. За публична вечеря можете да носите и тоалети, покрити с ефектна, непровокативна дантела.

Как да се облечете за среща с приятеля или брачна половинка си?

Предимно сантиментално. Това е идеалният мотив да облечете вталена рокля по тялото. Подчертайте фигурата си и се почувствайте чувствено, само че с усет! Не разкривайте всичките си мощни страни.

Разбира се, можете да носите рокля над коляното, в случай че желаете да разголите краката си, само че дано не е по-къса от 5-7 см над коляното. Когато се спрете на малко по-къса рокля, ще бъде с добър усет да изберете кройка с по-изградено деколте.

Не забравяйте за общите правила на облеклото в ресторанта: покрийте раменете си (изберете модели с ръкави или хвърлете сако или сако върху топ или рокля без ръкави) и не разкривайте прекалено много деколте. По време на сантиментална среща стилизациите в колорит на алено (цветът на сърцето) или изкусително черно ще бъдат съвършени.

По време на церемония вечерята можете да си позволите малко искра. Ако желаете да сте привлекателни и секси за половинката си, само че не и провокативни, заложете на детайлите. Защото дяволът е в тях. Добавете лъскави бижута (мъжете обичат, когато дамите носят аксесоари), дребна чанта за бижута на верижка или чанта вид клъч или дълги обеци, които удължават врата ви. Също по този начин, не забравяйте токчетата! Те ще наподобяват извънредно привлекателни и ще създадат стайлинга ви по-вечерен.

Как да се облечете за ресторант, когато ви предложения компанията?

Тук разпоредбите за облекло за вечеря в ресторант, даже и най-изисканите, са малко по-различни от тези за среща. Опитайте се да запазите облеклото си допустимо най-официално. Дамски костюм в безпристрастен цвят и елегантна блуза ще бъдат шлагер. Те ще подчертаят вашия професионализъм и ще покажат, че сте мощна жена в бизнеса.

За да смекчите тоалета и да му добавите вечерен жанр, прибавете няколко блестящи детайла. Нанесете алено червило върху устните си (но оставете грима на очите си лек), прибавете по-богати, леко блестящи златни или сребърни бижута. Добавете и вечерни токчета към тоалета си, те могат да бъдат малко по-високи от тези, които носите всеки ден на работа. Височина на тока до 8 см ще бъде най-хубава.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР