Много внимателно ще наблюдаваме какво се случва с мерките и

...
Много внимателно ще наблюдаваме какво се случва с мерките и
Коментари Харесай

Костадин Ангелов не разбира притеснението, че дискотеките са затворени

" Много деликатно ще следим какво се случва с ограниченията и аз ви подсигурявам, че ще видите цялата мощ на страната - ще се намесваме доста ясно и изрично, в това число и със затварянето на вериги, които не съблюдават противоепидемичните ограничения ". В това бе безапелационен здравният министър проф. Костадин Ангелов

Този метод - да се проврем през иглени уши - не ми харесва като метод на мислене, акцентира здравният министър, който не вижда каква е хубавичко логичност на огромните събирания.

Или ни води здравният разсъдък, или ни води нежеланието за спазването на ограниченията, сподели проф. Ангелов.

В обстановката, в която се намираме все още и наблюдавайки какво се случва, терзанията на хората за затворени заведения за хранене и заведения не е проблем, съгласно здравния министър. Проблемът, който би трябвало да ни тормози и взимаме с извънредно огромна компликация е затварянето на детските градини, учебните заведения, спортните зали, изясни здравният министър.

По думите му образованието и спортът дават една здрава и интелигентна нация. В момента българското опазване на здравето се явява като травма на българските спортисти, тъй че в тази посока ние сме длъжници на образованието и спорта. Трябва да сме наясно, че с цел да печелят децата олимпиади, те би трябвало да са здрави и точно това ни води във взимането на решения, безапелационен бе проф. Ангелов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР