Много витамини помагат за изгаряне на мазнините. Първият е витамин

...
Много витамини помагат за изгаряне на мазнините. Първият е витамин
Коментари Харесай

Фреш от портокал сваля килограми

Много витамини оказват помощ за изгаряне на мазнините. Първият е витамин С.

Ако го консумирате доста и постоянно, елементарно можете да се справите със зимните " неточности " под формата на калорични ястия. Портокалите са съвършен източник на витамин С, написа iDNES.cz.

Трябва да изстискате пресния сок от портокалите и да го изпиете дружно с влакната от пулпата. Това е единственият метод да останете сити за дълго време. Голяма част от витамините се съдържат единствено в прясно изцеден сок, защото витамините са чувствителни към въздуха, топлината и светлината и заради тяхното влияние доста елементарно се унищожават.

За да получите целесъобразната дневна доза, е задоволително да пиете по една чаша портокалов сок всеки ден. За страдание организмът не умее да съхранява този витамин в запас и този, който не се преработва незабавно, просто напуща тялото.

Затова е по-добре да приемате нова доза витамин С при всяко хранене, с цел да може организмът да получава непрекъснато пресен витамин С. Тогава изгарянето на мазнините ще стане бързо и можете да свалите до един кг дневно, даже в случай че си позволите прекалено много. Това е просто брилянтно.

За да поддържате тялото си хидратирано с витамин С, пийте сок или чай от сварени портокалови кори през целия ден. Ако имате предпочитание за сладко, изяжте един портокал, тъй като той мигновено ще потисне желанието ви за сладко.

Как витамин С оказва помощ да отслабнем?

Стимулирайки метаболизма, витамин С оказва помощ за усвояването на желязото, което значи, че клетките ви се насищат с О2. Тялото се нуждае от него и за производството на хормона норадреналин, който играе значима роля в изгарянето на мазнините.

Витамин С подкрепя производството на хормона на растежа HGH, който понижава размера на мастните кафези. Проучванията демонстрират, че изгарянето на мазнини се усилва с 33% при увеличение на приема на витамин С.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР