Много ви е яд, че съм красива и успешна, избълва

...
Много ви е яд, че съм красива и успешна, избълва
Коментари Харесай

Тя не понесе хейта и показа истинското си лице

Много ви е гняв, че съм красива и сполучлива, избълва Валерия от Ергенът

Валерия Георгиева не устоя на хейта, пише kliuki.ws. Любезната и блага избраница на Евгени Генчев си изпусна нервите. Откакто се появи на екран, Валерия провокира доста разногласия и полемики измежду почитателите на „ Ергенът ”.

Голямата част от феновете на сантименталното предаване останаха разочаровани от избора на Евгени Генчев за жена, както и от държанието на защитничката на животните в шоуто, а и след него.

Е, хейтът не понесе на Валерия и тя си изпусна нервите.

“Като човек, който цени времето си и не разполага с доста свободно такова, а и който изрично не се интересува от хорското мнение, съвсем в никакъв случай не давам отговор на сходни глупави мнения от безделници. Сега обаче взех решение да отговоря. Наистина ми е чудно с какво самочувствие си мислите, че можете да пишете на някого и да му обяснявате какво има, какво няма, дали е противен, пълен или малоумен. Какво постигнахте вие? Очевидно нищо, тъй като хората с достижения не се занимават с нелепости и не се чудят кого да нагрубят ей по този начин, тъй като нямат друга работа. Аман от някакви лелки от горно надолнище, които с изключение на да мият чинии и да перат чорапите на мъжете си, които се напиват и ги третират като слугини! Седнали те да разясняват кой с какво ще се занимава и какво обучение има ”, беснее Георгиева в мрежата, обиждайки нейна последователка. „ Нямам потребност да се потвърждавам на никого ”, написа още Валерия.

„ Много ви е гняв, че съм красива и сполучлива в значително неща. Яд ви е, че имам идея, зад която заставам и се пробвате да я омаловажавате ”, продължава да ръси огън и жупел „ миловидната ” Георгиева, показвайки същинското си лице. Защитничката на животните стига чак до такава степен, че назовава хората „ злобари ”, доказвайки за следващ път, че не е толкоз добра, колкото се изкарва на всички места.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР