Много труден съперник, ако той успее да го преодолее, това

...
Много труден съперник, ако той успее да го преодолее, това
Коментари Харесай

Кобрата: Победа над Ковальов може да донесе на Тервел мач за световната титла

" Много сложен противник, в случай че той успее да го преодолее, това е един голям триумф за България, за българския бокс, за него самия и считам, че в действителност ще го изстреля нагоре в ранглистата и допускам, че по-късно ще има и мач за международната купа ", съобщи Кубрат Пулев пред Българска национална телевизия по отношение на идния мач на брат му Тервел с някогашния международен първенец Сергей Ковальов.

Братя Пулеви ще вземат участие в боксова галавечер в Калифорния на 14 май, като Кобрата ще се изправи против американеца Джери Форест, а в гвоздея на програмата Тервел ще премери сили с Ковальов. " Надявам се да победи, съперникът му е доста умел, доста сложен, доста отракан. Тервел закупи нужния опит, който да му даде нужната самонадеяност. Смятам, че ще е изцяло в реда на нещата, тъй като и той мина през доста мачове и борби, доста победи, той няма загуба и се надяваме да продължава по този начин ", сподели Кубрат.

" Тренираме крепко и се приготвяме, тъй като двата мача са доста съществени. Трябва да имаме целия боеприпас от оръжия, с цел да може във всяка една обстановка да можем да реагираме, тъй като играта се мени в придвижване и не всичко може да се планува като тактичност и тактика преди мача. Смятам, че съм задоволително умел на професионалния кръг, с цел да мога да изляза от всяка една обстановка, само че да се надявам, че всичко ще мине по-безпрепятствено. Всеки един съперник играе за победа и всеки може да я реализира, както споделяме в бокса - въпрос на един удар. Именно по тази причина е толкоз забавен и зрелищен боксът ", добави той.

Източник:БГНЕС

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР