Много тежки се оказаха отношенията между Юлияна Кънчева и сестра

...
Много тежки се оказаха отношенията между Юлияна Кънчева и сестра
Коментари Харесай

Юлияна Кънчева изхвърли сестра си на улицата

Много тежки се оказаха връзките сред Юлияна Кънчева и сестра ѝ Ирина. Топ моделът изуми всички с реакциите и отношението, които има към по-малката си сестра, която е някогашен продавач-консултант в столичен магазин, написа таблоидът " Уикенд ".

През 2019-та двете губят майка си и тъкмо тази загуба ги опълчва една против друга дотам, че картинката е чак грозна. Едва ли ще останете доста сюрпризирани да разберете, че мотив за дрязгите сред двете са парцели за милиони в центъра на София, които би трябвало някак да си поделят.

Напрежетието сред Юлияна и Ирина ескалирало дотам, че двете са стигали даже и до физическа разпра. В разногласието сред сестрите се намесил и известният дизайнер Жоро Пентаграма, който е брачен партньор на Юлияна, а от брака си с нея има 15- годишно момче. Пентаграма взел страната на жена си и даже заплашил с пердах публицист от Нова телевизия, който имал предпочитание да проверява комплицираната обстановка и да помогне на Ирина.

Жената била сигурна, че сестра ѝ Юлиана Кънчева я е лишила от завещание с пълномощие, написано на летяща хартия, до момента в който тя се е лекувала в две лечебни заведения след тежка хирургическа интервенция.

" Претърпях тежка интервенция на белите дробове – онкологична. Наложи се да се церя поредно в две лечебни заведения - " Бургасмед " и " Софиямед ". Когато се прибрах от лечебните заведения и последвалото лекуване, ме очакваше неприятна изненада. Заварих врата на жилището заключена, бравата - заменена, а облеклата ми бяха изхвърлени.

Обадих се на сестра ми, тъй като нямах визия за случилото се. След гибелта на майка ни нямам други родственици. Видяхме се с Юлияна. Тя ми сподели някакво наследство, което съгласно мен не е нотариално заверено, просто един лист хартия. Имам и очевидец – мой другар беше с мен, когато това се случи. Завещанието и прехвърлянето на парцелите е станало през 2017 година Тогава майка ни още беше жива. Юлияна сподели, че съм ѝ предизвикала артрит, че двете не сме се разбирали, че не съм се грижела за нея, въпреки че живеехме дружно в един от жилищата ни, който се намира на ул. " Осогово " 68.

Истината е, че не сме се карали – просто имахме възрастови разлики на поколенията, както се споделя. На ул. " Чипровци " 3 имаме къща. До там също достъпът ми е изцяло отсечен. Семейството има още парцели в центъра, които отдава чартърен, включително и хостел покрай Женския пазар. Абсолютно всичко е трансферирано на Юлияна, без аз въобще да допускам. Нямам концепция по кое време може да е станало. В някои здания вземат участие братовчеди и сестра ми. Мен обаче ме няма на никое място – все едно не живея!

Майка ни умря на 18 септември 2019 година Може да се каже, че след кончината ѝ започнаха проблемите със сестра ми. Бях в болничното заведение, когато тя позвъни, с цел да каже, че мама си е отишла. Лекарите не ме пуснаха за погребението, тъй като бях с дренажи, с маркучи по гърба и мъчно се движех. Излязох от здравните заведения половин човек, с инвалидна група. Върнах се в София в края на октомври и разбрах, че не мога да вляза в жилището ни. Това ме разруши душевен. Болката беше по-голяма от тази, която изпитвах след интервенциите.

Временно ме приюти един другар, само че не мога да пребивавам с години при него. Трудоустроена съм и карам на инвалидна пенсия, плюс част от един наем. Изхранвам се с минимални пари, при изискване, че фамилията ми разполага с парцели за милиони ", споделя пред изданието Ирина, която недоумява по какъв начин може да бъде лишена от нещо, което ѝ се поставя по закон.

" Аз живя при другар и би трябвало да напусна, тъй като идва щерка му. В махленски резервоар ли да вървя да дремя? Как може да бъда лишена от това, което ми се поставя по закон? ", жалва се по-малката сестра, която прави инспекция за положението на парцелите и в Агенцията по вписванията. Оказало се, че всичко се води на името на Юлияна Кънчева. Изпадналата в невъзможност 45-годишна жена се чудела по какъв начин ще излезе от тази обстановка и дали ще успее да оспори наследството. Пари за юрист на този стадий няма, също така ѝ роднините ѝ непрекъснато я плашели, че отвори ли си устатата, ще я изкарат я алкохоличка, я наркоманка.

" Не желая да издавам персонални секрети от живота на сестра ми. Не желая да я назовавам с думи, каквито тя употребява към мен. Не ѝ изпитвам завист. Нямам брачен партньор, само че съм имала дълготрайни връзки. Не мога да имам деца по медицински аргументи. За мен Юлияна и племенника ми бяха всичко – единствените. Но очевидно към този момент нямам и тях. Звънях ѝ по телефона. Тя ми отговори: " Аз не познавам такава ". Искам да я помоля, да не бъде неприятен човек, да бъде сестра и християнка ", с горест в очите обобщава обстановката по-малката сестра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР