Много търговци на дребно и лобистки групи в индустрията казват,

...
Много търговци на дребно и лобистки групи в индустрията казват,
Коментари Харесай

Простата стратегия на Best Buy за преодоляване на кражбите от магазини: Повече работници в магазините

Много търговци на дребно и лобистки групи в промишлеността споделят, че кражбите от магазини са с размери на рецесия и че даже принуждават някои магазини да затворят. Но Best Buy споделя, че държи кражбите от магазини под надзор.

Търговецът на дребно с електроника с близо 1000 магазина споделя, че предотвратява кражбите посредством по-високи равнища на личен състав в магазините, касиери с цялостен набор от услуги, охраняем личен състав на входовете и други тактики, сподели основният изпълнителен шеф Кори Бари във вторник.

„ По-специално в някои елементи на страната има същински проблем с кражбите и проведената престъпност. Като се има поради това… не сме извиквали основни въздействия върху нашия бизнес вследствие на стесняване през последните две години “, сподели Бари по време на диалог с кореспонденти.

Best Buy има някои присъщи преимущества пред, да речем, CVS, тъй като тежките тв приемници с плосък екран се крадат по-трудно от бръснарските ножчета. Но електрониката към момента е едни от най-често крадените продукти в търговията на дребно, съгласно Националната федерация на дребно.

Търговците на дребно оповестяват, че свиването се е нараснало с 19% през 2022 година до 112 милиарда $ и съвсем се е удвоило по отношение на равнищата преди пандемията. Те упрекват кражбите от магазини и проведените групи, които крадат артикули от магазини, с цел да ги препродадат онлайн, за повишаването на свиването. (Свиването включва също кражба от чиновници, развалени артикули, административни неточности, онлайн измами и други фактори.)

Best Buy съумя да предотврати свиването и конкуренцията от страна на Amazon със мощна поддръжка за обслужване на клиенти за бъдещи купувачи на електроника, споделят анализаторите, а това изисква добре подготвени и добре подготвени магазини. Повече търговци на дребно би трябвало да възприемат тези практики, с цел да възпират кражбите от магазини, споделят специалистите по предварителна защита на престъпността.

Персонал в магазините

Много търговски вериги през последните години понижиха личния състав в магазините, автоматизираха услугите и трансферираха повече отговорности върху клиентите, с цел да спестят пари и да усилят маржовете на облага. Но магазините с стеснен личен състав и повече платна за самоконтрол прибавят опасности, сподели Джон Ек, криминолог от университета в Синсинати.

„ Колкото повече търговци на дребно се стремят към понижаване на разноските си за труд и насочват повече сила към купувачите, толкоз по-големи са кражбите от магазините “, сподели Ек.

Докато повече чиновници в магазините няма да спрат изцяло кражбите, това може да помогне, сподели той. „ Ако ви следят, като цяло сте по-внимателни. Не доста неща в криминологията са по-разбрани от това. “

По-високите равнища на личен състав в магазините способстваха за триумфа на Best Buy против кражбите от магазини, сподели изпълнителният шеф Бари.

„ Склонни сме да имаме по-голямо покритие на труда в нашите магазини, тъй като това взаимоотношение е огромна част от нашия модел “, сподели Бари. Best Buy разполага с охраняем личен състав в предната част на магазините, с цел да следи клиентите, влизащи и излизащи, и няма доста машини за самочекиране. (Компаниите с ленти и приложения за самоконтрол са имали % на загуба от към 4%, съгласно едно изследване, повече от двойно повече от междинното за промишлеността.)

„ Надявам се, когато влезете, ще видите приятелско лице в жълта риза, което има достъп до камери из целия магазин “, сподели тя. „ Обикновено имаме единствено един вход в нашите магазини, тъй че не би трябвало да покриваме няколко входа. Ние в действителност нямаме самоконтрол. “

Lowe’s също приписва ниските си равнища на обири на по-високите равнища на личен състав в магазините.

„ Прекарах целия си възрастен живот в търговия на дребно на всяко равнище, единственото нещо, което разбирам ясно е, че най-голямата възпираща мярка за всевъзможен тип кражба е ефикасното обслужване на клиентите “, сподели основният изпълнителен шеф на Lowe Марвин Елисън по-рано тази година.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР