Много сме и сме силни - оставка!. С тези думи

...
Много сме и сме силни - оставка!. С тези думи
Коментари Харесай

Политици призовават хората от Емко да поемат битката с мафията

" Много сме и сме мощни - оставка! ". С тези думи Красимир Падарев от Монтана прикани служащите от " Емко " и " Дунарит ". Падарев се обърна към ръководещите с рекомендацията да отидат в пожарната с огромния маркуч, да им промият ушите и да стартират да чуват . Той уточни, че служащите са докарани с 19 рейса от три края на България и още 20 автомобила.

От трибуната приказва и заместник-председателят на АБВ Румен Петков - " обръщам се към вас като жител, тъй като вие сте тук като жители ". " Прав е господин Димиев като споделя, че въпросът е държавнически, въпросът е публичен, въпросът е цивилен. Държавнически, тъй като българските институции жестоко по газват законите , публичен, тъй като става дума за самосъхранението на българското общество и цивилен, тъй като с незаконното си държание български институции са на път да изхвърлят повече от 10 хиляди души на улицата ", изясни Петков.

По думите му през днешния ден няма потребност от доста приказки - би трябвало да кажем на министър-председателя, че без три неща - " пасажерът е той и не е доста мил " .

" Първо оставка на явлението Кара не знам кой си ", настоя Петков. Второ той изиска основаването на парламентарна анкетна комисия, която да проверява безчинството на Министерство на стопанската система, Министерство на вътрешните работи и МФ , с които директно се удрял ползата на българската страна.

 Финансовият шеф на
Финансовият шеф на " Емко ": Караниколов се държи като мащеха

1300 души стачкуват с трансперанти пред Министерски съвет

Трето в листата на Петков е незабавното премахване на всички длъжностни лица, за които законът не значи нищо . " Девет месеца Агенцията по вписванията не извършва решения на българския съд ", уточни Петков и попита за каква правова страна става въпрос. Той настоя отчетът на тази анкетна комисия да бъде възложен на прокуратурата.

По време на митинга бе прочетена и декларация на чиновниците и служащите от " Дунарит " , в която се показва, че митингът е в поддръжка на справедливите претенции на сътрудниците от " Емко ". В нея се показва, че дейностите на държавното управление ще доведат до загуба на главен пазар на военнопромишления комплекс.

 Връщат лиценза на Обновена
Връщат лиценза на " Емко "

Това надали ще спре митинга на служащите в София

Татяна Дончева - водач на Д21 се обърна към събралите се служащи с думите, че в този момент ориста на България е в техни ръце. " Вие сте тези, които би трябвало да поемете борбата с мафията - невидима, всемогъща ", уточни тя.

" Съдбата е във вашите ръце, вие да я поведете. Нямате потребност от политици. Тук се раждат хора, които могат да свършат това, което политиците не съумяха - бъдете вие откакто ние сме изхабени, минали и амортизирани ", съобщи Дончева.

 Валентин Радев отхвърля оръжейният бранш да е дестабилизиран
Валентин Радев отхвърля оръжейният бранш да е дестабилизиран

Пропуските били отстранени

На митинга се чака да пристигна и министърът на стопанската система Емил Караниколов.

Финансовият шеф на " Емко " Димитрина Маркова се възпротиви и откри единствено наличието на министър Караниколов за незадоволително. " Ако господин Борисов не пристигна - ние не желаем да приказваме с господин Караниколов, тъй като той ще ни излъже за следващ път! ", безапелационна бе Маркова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР