Много случайни минувачи стават свидетели на мистериозен феномен в небето

...
Много случайни минувачи стават свидетели на мистериозен феномен в небето
Коментари Харесай

Мистериозно НЛО се върти над Охайо

Много инцидентни минувачи стават очевидци на тайнствен феномен в небето над Мидълтаун, щата Охайо, Съединени американски щати. Около 22:30 ч. на оживено кръстовище е видян чудноват въртящ се обект, който притегля вниманието на всички. Очевидците са сюрпризирани от необичайния тип на обекта: няколко ярки зелени светлини като че ли се вихрят в танц назад на часовниковата стрелка, оповестява Daily Mail.

Необикновено представление продължава единствено няколко секунди. Както се вижда от сниманото по време на случая видео, обектът бързо се отдалечава с огромна скорост. Остава да виси въпросът какво е това.

Някои допускат, че извънземни може да са следили региона, само че формалните лица са на друго мнение. Президентът на Астрономическото общество на Синсинати Браян Симпсън споделя, че явлението би трябвало да се третира с нараснало внимание:

„ Истинското засвидетелствуване е приемането на доста известия от разнообразни очевидци. В противоположен случай може да се сблъскаме с фалшификат. Бих желал да видя най-малко 20 самостоятелни свидетелства “.

Симпсън отбелязва, че в известната платформа TikTok има програмен продукт за основаване на сходни резултати, които постоянно се одобряват за НЛО:

„ Движещите се графики, налични в специфични приложения, улесняват основаването на видеоклипове като този “, прибавя Симпсън.

От локалното шерифство споделят, че не са получавали сигнали за този случай. Липсата на формален отговор от управляващите поражда въпроси дали това събитие в действителност е било толкоз значимо и извънредно, колкото наподобява на пръв взор.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР