Много се изписа и каза за протеста на медицинските сестри.Чу

...
Много се изписа и каза за протеста на медицинските сестри.Чу
Коментари Харесай

Всички ние – и работещи в сферата, и пациенти, сме на перваза, но не на прозореца, а на пропастта

Много се изписа и сподели за митинга на медицинските сестри.

Чу се, че били „ психически нестабилни “, че това било политическа провокация и така нататък

Това написа  Цветеслава Гълъбова във фейсбук, представена от bultimes.bg. 

За мой позор БЛС се разграничи изрично от митинга. И го направи по своя си горд и безпардонен метод, високомерно и съвсем гнуслив. На фона на десетки шефове на държавни, а за какво не и частни лечебни заведения – въпреки всичко всички употребяват обществен запас, с парцели и депозити за милиони, да се разграничиш от своите ръце, каквито са медицинските сестри в нашата работа, е най-малкото некрасиво, а в действителност си е неуместно и дори нагличко.

Тези сътрудници май са не запомнили базисен принцип в медицината – няма обикновено работещ организъм без обикновено функциониращи ВСИЧКИ елементи. Медицинските експерти по здравни грижи, преди са били МИЛОСЪРДНИ сестри, но търговия и състрадание някак не се връзват, та станаха експерти по здравни грижи, са скъпа и незаменима част от ЛЕЧЕНИЕТО НА БОЛНИЯ ЧОВЕК!

Заради всичко, което те са, поради това, че тези пет дами споделиха „ Стига унижения! “, поради това, че са от дребното, останали в България и работещи не посредством, а все пак, включително и сходно отношение от страна на управлението на БЛС, аз ГИ ПОДКРЕПЯМ!

И да кажа на непочитаемите ръководещи – те не са луди, нито психологическси нестабилни, те са обезверени и качването на перваза беше акт на обезсърчение. До такива актове се доближава, когато човек не вижда различен излаз, когато му споделят, че черното е бяло и го принуждават да повярва на лъжливи обещания, а не на очите и джоба си.
Всички ние – и работещи в сферата, и пациенти, сме на перваза, само че не на прозореца, а на пропастта, наречена крах на българското опазване на здравето!

Честит Тодоровден!

Цветеслава Гълъбова, Facebook

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР