Много са хората, които определят Виктория от Игри на волята

...
Много са хората, които определят Виктория от Игри на волята
Коментари Харесай

Неузнаваема: Никога не сте виждали по този начин Виктория от "Игри на волята"

Много са хората, които дефинират Виктория от " Игри на волята 4 " за манипулативна, леко злобна, нахална и добра в плетенето на интриги. Е, най-малко по този начин считат значително консуматори в обществените мрежи, които постоянно пишат хейт мнения. 

Виж още: Уютен и съвременен дом: Велислава от " Игри на волята " сподели разкош и умения

Вики обаче не се впечатлява от мненията, тъй като Елица, нейната колежка по хейт отзиви, е евентуално една от най-мразените мацки в този сезон. 

Григорова обаче има и много почитатели, които я заляха с въпроси в Instagram. Един от почитателите ѝ изиска фотография от бала, а Виктория побърза да показа ето този фотос от 2009 година, когато е зършила междинното си обучение:

Виж още: С пръстче в устата: Анджелина Атанасова се натиска с гаджето в колата

 Instagram

Признаваме, че фотото ни изненада прелестно. Вики е изглеждала необикновено на бала си, за който не е избрала кичозна рокля с обръчи и корсет, а нещо много по-семпло и изчистено.

Иначе Вики неотдавна отхвърли клюките, че сред нея и Цецо от Игрите има освен това от другарство. В последно време се спекулира, че сред двамата има буен романс, само че Виктория е безапелационна, че сред тях няма нищо сантиментално.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР