Много родители са объркани по отношение на най-добрите зимни дрехи

...
Много родители са объркани по отношение на най-добрите зимни дрехи
Коментари Харесай

Как да облечем детето в студените дни


Много родители са комплицирани във връзка с най-хубавите зимни облекла за деца, когато температурата падне под нулата. Въпреки че комфортните връхни облекла са от решаващо значение за комфорта на децата Ви, те са единствено един от съставените елементи на пъзела. Важно е да се носят подобаващи пластове, които разрешават интензивно придвижване.

В България нямаме толкоз люти зими, колкото в други страни, само че въпреки всичко не е извънредно температурите да падат до - 10 по Целзий. Въпреки това децата се усещат като цяло сигурни, носейки три пласта - главен, междинен и външен - до момента в който играят на открито през зимата.
-->
Основен пласт: Слой 1

Когато обличате децата за зимата, положителният главен пласт е от решаващо значение. Необходими са чорапи, долнище и горнище, които прилягат компактно. За да се справите с влагата, която тялото на детето Ви може да отделя, главният пласт би трябвало да е направен от материя, която води влагата. Не всички материи обаче са идентични! Избягвайте памука непременно. Полиестерът и найлонът са ефикасни и на рационална цена. През зимата вълнените чорапи са нужда за нас. Съветваме Ви да вземете по-голям размер на ботушите им и да ги обличате с няколко чифта чорапи, в случай че нямате такива. За да разполагате с всички нужни облекла може да се наложи да инвестирате по-голяма сума за зимен дрешник, в сравнение с за летен, само че може да намалите тази сума с.

Среден пласт или втори пласт

Средният пласт се състои от облекла, които са свободни и гъвкави. Стилните трикотажни и вълнени облекла са идеални! Средният пласт би трябвало да включва горнище и долнище, като да вземем за пример яке и панталони от полар. Ако имате бебе – гащеризонът (тип космонавт) е отлично решение. Шаловете, ръкавиците и шапката са в допълнение предлагани аксесоари за този пласт.

Слой 3: Външен пласт

Изискванията за външния пласт са водоустойчивост, ветроустойчивост и устойчивост. Плетени ръкавици за стопляне на ръцете и по-късно непромокаеми ръкавици би трябвало да са редът на желание при наслояването на ръкавици. След това покрийте главата с компактно прилепнала, ветроустойчива шапка. Последната стъпка е непромокаема, изолирана обувка с подложки за стопляне на краката. Уверете се, че ботушите, които купувате за децата си, не са прекомерно тесни - без задоволително въздушен поток краката бързо ще изстинат. Така че още един път, в случай че решите да сложите двойно повече чорапи, не забравяйте да увеличите размера на ботушите.

Множество пластове

Можете да добавите спомагателен междинен пласт, в случай че на открито стане доста студено. Около -10 до -20 градуса по Целзий включваме спомагателен пуловер, чифт панталони, бандана, чифт спомагателни чорапи и ръкавици.

Когато решавате дали да добавите повече пластове или не, вземете поради равнището на интензивност на детето си, както и температурата. Децата на възраст под четири години постоянно изстиват по-бързо, в сравнение с по-големите и по-активни деца. Ако детето Ви е прекомерно огромно, с цел да бъде носено, помислете за прибавяне на още един пласт облекла, обезпечаване на нагряващи подложки за ръце и крайници или обезпечаването на спален чувал, предопределен за студено време.

Може да е мъчно да се ориентирате по какъв начин да облечете децата си за зимата, когато за първи път се премествате на място със леден климат или когато ставате родители. Но се надяваме, че тази информация Ви е била потребна! Може да експериментирате, с цел да откриете най-хубавия метод за обличане на децата си през зимата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР