Много популярни личности публикуваха семейни снимки в навечерието на Коледа.

...
Много популярни личности публикуваха семейни снимки в навечерието на Коледа.
Коментари Харесай

Щастливата Коледа на Надя Ферейра - първа като майка и съпруга на Марк Антъни

Много известни персони разгласиха фамилни фотоси в навечерието на Коледа. Изключение не направи и фамилията на Марк Антъни и Надя Ферейра, което означи първото Рождество Христово на своя дребен правоприемник.
 Марк Антъни и Надя Ферейра означиха първия значим празник на сина си
Първият значим празник на Марк Антъни и Надя Ферейра като родители

Разбира се, с охолно празненство

Шестмесечното момченце се появи в Instagram профила на своята майка, позирайки пред коледната елха. 24-годишният парагвайският модел пък чества първата си Коледа като майка - и по тази причина не пропуща да подчертае специфичния мотив.

На фрагмента Надя театралничи в блестящо зелена рокля, подчертаваща фигурата ѝ, допълнена от охолно колие и дългите, свободно спуснати коси. В ръцете си тя държи бебето, което пък е с очарователно с облекло от тъмносин панталон, карирана риза и шапка на Дядо Коледа.

Заедно със фотографията Надя изрази и възприятията си от това, че прекарва първите сходни празници със своя правоприемник.

" Коледа постоянно е била обичаният ми празник, поради фамилните обичаи и традиции. Но тази в действителност е по-специална и значима за мен - тъй като в този момент съм с дребния си наследник. Който се появи в живота ни, с цел да ни направи същински щастливи ", написа брачната половинка на  към обявата си.
 Марк Антъни показа фотография на дребния си наследник в компанията на
Марк Антъни показа фотография на дребния си наследник в компанията на " чичо " Дейвид Бекъм

Колко близки са музикантът и футболистът

В допълнение към очарователната фотография, майката на Надя - Луди за следващ път показва мощната връзка, която споделя със своя шурей, артистът Марк Антъни. Използвайки обществените мрежи, тя разгласява няколко фрагмента, посредством които насочва радостни коледни пожелания към своите почитатели. Заснети в Парагвай, на тях може да забележим Луди, както и сестрата на Надя - Ели със сина си Маурисио.

Редом до тях е и Марк, който, макар работните задължения, съумява да се причисли към брачната половинка си и нейното семейство, както разясняват от Hola. Двойката се наслаждения даже и на бебешкото празненство на Ели, която чака второто си дете.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР