Много по-евтино е да внесеш цели машини, отколкото същите, но

...
Много по-евтино е да внесеш цели машини, отколкото същите, но
Коментари Харесай

Шефът на Сиела: По-евтино е да се внасят цели машини, отколкото резервни части

Много по-евтино е да внесеш цели машини, в сравнение с същите, само че на части. Това съобщи пред бТВ изпълнителният шеф на " Сиела Норма " АД Веселин Тодоров по проблема с откритите на летище " София " 150 машини за гласоподаване.

" За вота общо от началото на годината са доставени почти приблизително 12 800 устройства. Искам да отбележа, че през всичките 8 години, през които сме организирали машинно гласоподаване, постоянно е имало аварийни машини, аварийни елементи, тъй като би трябвало да създадем изборите по най-хубавия метод. В случая сме обезпечили към 3% аварийни машини ", посочи той.

Тодоров дефинира цялата обстановка като " разочароваща " и разяснява, че машините в склада на ЦИК са под защита на жандармерията, адресирайки определенията, че съзнателен охранител е алармирал за машините, откакто е видял, че ги няма в протокола си.

" От ЦИК би трябвало да са разбрали, че са създали немного премерено изявление с това, че тези машини има нещо подозрително и че са създали немного вярно решение да разпоредят да се вкарат в склада. Аз мисля, че се отхвърлиха от това желание, още по-добре ще е да разрешат да си ги приберем в склада, само че в случай че не го създадат и упорстват, уповавам се, съдят ще го постанови ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР