Много плеймейтки и носителки на титлата Мис използваха своята слава,

...
Много плеймейтки и носителки на титлата Мис използваха своята слава,
Коментари Харесай

И Светлана Гущерова стана бизнесдама, продава домашни дрехи по 200 лв.!

Много плеймейтки и носителки на купата Мис използваха своята популярност, с цел да започват бизнес. Именно това стори и Светлана Гущерова, въпреки и да минаха много години, откогато взе участие в състезанието за Мис Плеймейт.

Виж още: Катрин Тасева трогна с думи за Щерев: Обичаше ме даже когато не бях доста, доста за обичане

Е, малко след годишнината си от сватбата, която съответства и с рождения ден на брачна половинка ѝ, Християн, Светлана Гущерова показа своя фешън линия уютни и удобни дамски пижами, халати, нощници, както и домашни дрехи. 

Виж още: Красива и бременна: Нанси Карабойчева в 9-ия месец и наподобява прелестно

Цените на облеклата стартират от към 120 лева, като най-скъпият продукт на уеб страницата ѝ е комплектът по-долу, чиято цена е 230 лева

Виж още: Азис отвърна на Тони Стораро: За малко да се разплача! Певецът призна - легенда е

Преди да разгласи с какво тъкмо ще се занимава, Светлана Гущерова беше оповестила игра, в която един от участвалите ще завоюва премия - артикул от уеб страницата ѝ. Сред догатките всеобщо беше линия бижута. Е, очевидно пристрастеността на плеймейтката е друга - домашният уют.

Виж още: Тайнствената сантиментална почивка на Мика Стоичкова! Дъщерята на Камата с празненство в Мексико

Свои линии показаха към този момент Николета Лозанова, Моника Валериева и Златка Райкова. Докато първите две продавата козметика онлайн, то Златка Райкова от години се занимава с градска мода и развива сполучливо своя бранд. Е, Светлана Гущерова също влиза в стилния бизнес, въпреки и с домашни дрехи. Е, остава въпросът коя дама ще си вземе домакински комплект за 260 лева, само че евентуално Светлана Гущерова е направила своето изследване.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР