, много от зрителите нададоха вой след отпадането му от

...
, много от зрителите нададоха вой след отпадането му от
Коментари Харесай

Гатьо от „Игри на волята“ бил бодигард на Баретата и Алексей Петров, а сега…

, доста от феновете нададоха писък след отпадането му от „ Игри на волята “ и направиха петиция с искане да го върнат на екран.

Тъй като това няма как да стане, защото предаването от дълго време е записано, има голяма възможност да го създадат лице на някой от онлайн плановете, свързани с предаването.

Освен доста почитатели Гатьо събира и огромна рецензия поради простоватите си обноски и жанр на изложение, както и поради консервативните си убеждения, които се тормози да показва. Много фенове го намират за консервативен и стеснен в разбиранията си. По-голямата част от аудиторията на риалитито обаче вижда в това не недостатък, а резултат, защото се забавлява с него.

Хората считат, че някогашният командос е пресен и забавен, по тази причина упорстват малкия екран да му даде да води лична графа – постоянно да записва свои мнения към епизодите на риалитито. Това надали ще стане в ефира, тъй като програмната скица мъчно би могла да се размести, с цел да се търси място за такава графа. Но в интернет пространството основаването на сходен план е въпрос само на време.

От 15 години риалити героят работи като персонална защита. В момента той охранява предприемач от Пловдив, чието име на загатва. Злите езици настояват, че мачото известно време се е грижил за сигурността на самия Алексей Петров, който беше разстрелян през август, написа „ Уикенд “.

Известно е, че в последните години Петров намали разноските за телохранители и разкара скъпоплатените експерти за сметка на селянчета от родния си край, което му коства живота.

Гатьо работел като телохранител на бизнесмена преди към 2 години, само че бързо напуснал, защото милионерът е пословично свидлив и давал обидно дребна заплата. След това риалити героят за малко бил защита на Златко Баретата. Гатьо бил удовлетворен и от парите, и от отношението към него, само че напуснал, с цел да се откри при фамилията си в Пловдив. Там пък започвал работа при локален баровец, за който работи и сега.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР