Много от вас вероятно са прекарали вечерите си в гледане

...
Много от вас вероятно са прекарали вечерите си в гледане
Коментари Харесай

На 71 г Вероника Кастро от „Богатите също плачат“ изглежда просто страхотно:

Много от вас евентуално са прекарали вечерите си в гледане на мексикански и бразилски сериали. Един от паметните сериали през 90-те беше „ Богатите също плачат “ с мексиканската актриса Вероника Кастро в основната роля.

Наскоро тя навърши 71 г, какъв брой бързо лети времето, нали? Днес желаеме да споделим с вас настоящи фотоси на актрисата, която несъмнено е спряла времето и на 71 наподобява като на 40.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial)

Въпреки изцяло сивата коса, лицето на актрисата е украсено с едвам забележими бръчки. „ Как успяваш да останеш толкоз млада, Вероника? “, „ Не мога да допускам, че към този момент си на 70 “, „ Красива жена “, „ Възхищавам се на хубостта ти “, „ Удивително е, въобще не остаряваш ”, са част от мненията на възхитентие почитатели.

У нас първият епизод на „ Богатите също плачат “ е излъчен през 1995 година в ефир на „ 7 дни “. И Кастро незабавно стана емблема на латино сапунките.

Пътят към триумфа

Вероника Кастро е привикнала с телевизионните камери и прожекторите от детството си. До 15-годишна възраст момичето съумява да играе в няколко телевизионни сериала, да взе участие в театрални спонтанни представления и даже да се трансформира в легенда на нощните разнородни шоута.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial)

Но амбициозната актриса в никакъв случай не се задоволявала с малко и мечтаела за по-добър живот.

Пътят към триумфа за Кастро стартира с работа като модел. В края на шейсетте тя театралничи за списание Caballero. Дебютът бил толкоз сполучлив, че по-малко от месец по-късно нейните откровени фотоси украсиха кориците на огромните мексикански издания.

От този миг нататък режисьорите един след различен почнали да оферират функции на младата хубавица. Вероника постоянно избирала планове въз основа на настроението си, спомнят си сътрудници от снимачната площадка. Актрисата в никакъв случай не е била известна със своя неналожителен темперамент.

Кастро изигра една от най-хубавите си функции в сериала „ Богатите също плачат “. Красивата любовна история, която просъществува все пак, въодушеви милиони младежи да вършат луди неща.

Латиноамериканският сериал с присъединяване на съдбовната актриса се трансформира в един от най-успешните кино планове в Южна Америка и националната горделивост на Мексико. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial)

„ В теленовелите бедното момиче намира своя принц и става богато, като се омъжва за него. Животът ми беше съвсем подобен, просто трябваше да работя интензивно, с цел да съумея, тъй като моят принц по този начин и не се появи “, признава именитата актриса, която по този начин и не се омъжва.

Успешната мелодрама беше последвана от друга, не по-малко именита – „ Дивата роза “. В сериала актрисата извърши песента „ Rosa salvaje “ („ Дива роза “), която стана шлагер през 90-те години освен в Латинска Америка, само че и в Европа.

През 2019 година актрисата разгласи, че поставя завършек на кариерата си, макар че през последните години съвсем не се снима във филми. Според самата Кастро повода за напускането й са нападателните рецензии в обществените мрежи.

Мексиканските фенове постоянно си напомнят многочислените афери и пластични интервенции на Вероника. Най-вероятно от злоба – малко хора съумяват да наподобяват толкоз добре на 71.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР