Много от т.нар. ясновидци пък просто не знаят какво да

...
Много от т.нар. ясновидци пък просто не знаят какво да
Коментари Харесай

Руски Учени Най-Накрая Разгадаха Вечната Мистерия На Ванга! Ето Как Е Успявала Да Предскаже Всичко!

Много от така наречен ясновидци пък просто не знаят какво да вършат, в случай че в ръцете им попадне такава бучка. А това автоматизирано значи, че те нямат никакви качества и единствено лъжат клиентите си.
Освен това ученият е уверен, че така наречен сонар в главата на Ванга е това, което всички назоваваме шесто възприятие, само че развъртян до невиждани висоти. За образец той дава обстоятелството, с който тя обясняваше дарбата си. Неведнъж Ванга е казвала, че когато є се зададе въпрос, незабавно в съзнанието и изниква отговорът.

Това съгласно специалистите е следващото доказателство за сонара, който се е намирал в главата й. Леля Ванга разказваше, че може да приказва и с духове – нещо, което е невероятно за множеството хора. Но даже диалозите с умряли са били следващ образец за това, което може нейният разум, написа " Ретро ". Той непрестанно е търсел информация и източниците са били всевъзможни – даже и мъртвите. Иначе обстоятелствата за нашия живот се намират в ноосферата, безапелационни са руснаците.

Учените са проверявали и предсказанията й. В 70-80% от случаите тя е познала изцяло събития, които се случват след години и десетилетия. Руските специфични служби са безапелационни, че откритията за това по какъв начин е работел мозъкът є, ще се употребяват, с цел да се предотвратяват замисляни терористични актове. Академик Негрибецкий изяснява, че в пространството бъдещето е доста вариантно и с цел да се избавим от проблемите и компликациите, би трябвало да създадем верните ходове като в шахмата. Но за жалост Ванга е била една от дребното, която е виждала всички бъдещи ходове в една обстановка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР